Bol giderli type-r wardı benim fıstık yeşili kuzuyla sadece o yürürdü nerde akşam göremedik onu???![]()
Bol giderli type-r wardı benim fıstık yeşili kuzuyla sadece o yürürdü nerde akşam göremedik onu???![]()
PSN:dohcvtec99
Şu açık öğretim sınavları bi bitsinde, önümüzdeki haftadan itibaren bende katılcam aranızaGarajımda makinalar yatıyor
![]()
tünel olmuyomu??? yemin ederim ben birisinin arkasına geçince 320 dayanıyo nsx normalde 305
hem dün 5 kere kalktık 4ünde ben öndeydim
3ünde tünel yaptınız![]()
PSN:dohcvtec99
Abicim onlineda tünel olmuoYani bunu sadece ben demiyorum herkes böyle dio ve denenmiş bişi yani
![]()
Ben arabanın arkasından gitsemde gitmesemde bişi değişmio yine aynı derece hızlanıo..
Oynayan var mı şu an ?
free run yaptığımızda tunel olmuyor bu arada
sadece yarış açınca oluyor tünel haliyle bizim denemelerimizde tunel işe yaramıyor dün defalarca denedik beni hızlandırmaya çalıştılar onumde giderek gitmedi nsx
hatta akşam bidaha girdiğimizde ozellikle deneyelim tünel yapalım hızlanmayacak![]()
ama eğer yarış açarsak 1-2 turluk o pistte ozaman tunel olur![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Oynayan varsa ben giriyorum oyuna ??
Sakalda var ama işte inanan yokki![]()
tünel işe yarasaydı dün benim nsx 6 da vitesi bitirebilirdi ama yok yemedi corrvette ile denedik onumden yardırıyor genede gitmiyor makine
ama yarış açınca acaip farkediyor ring de donerken yardırıyordum arkadan haha![]()
135
├┼┼╕
246R
Abi benim şanzuman orji. 6. vites 328'e gelio hala da gidio![]()
onu çozemedim zaten bi vakit bulursam benim nsx uzerinde çalışmalarım olcak sonra gene denerizben 310 da kalıyorum
ama vites var araba gitmiyor
![]()
135
├┼┼╕
246R
Deneriz abi her zaman![]()
roll basit geliyo bana akşam pistte yarışacaksak gelirim o zaman kim iddaalı belli olur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)