307xsi delikanlı gibi söle cuma gece hulk NSX imle bütün NSX lerin içinden geçmedimmi?
Sadece 1 kere hatalı kalkıp 1boy yiyip ondan sonra her kalkışımda gelene 3 gidene 5boy atmadımmı?![]()
307xsi delikanlı gibi söle cuma gece hulk NSX imle bütün NSX lerin içinden geçmedimmi?
Sadece 1 kere hatalı kalkıp 1boy yiyip ondan sonra her kalkışımda gelene 3 gidene 5boy atmadımmı?![]()
PSN:dohcvtec99
en iyi yürüyen nsx benim gorduğum welet in yani accent34 un nsx hepimiz denedik o gün 300 lere kadar yan yana gidiyoruz adam sonar kopup gidiyor bildiğin 5-6 boy takıyor![]()
ama ben olayı çozdum iş şanzımanda bitiyormuş denedim gordum hahah![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Abi valla benim şanzuman stock arabada atmo full yüklü![]()
Ohaaa işin şanzımanda bittiğini yenimi öğrendin
welet stock şanzımanla öle gitmen mümkün deil beni 1 kere geçtin ondada type-r larla ayar yapıcam die son hızı düşürdüm senle kalktığımızdada son hız düşüktü.Senle kalktığımızda ben 270ten yukarı çıkamıyodum yani sen sonrada o yüzden geçiyodun ama şanzımanı 300e çekince hiçbi zaman geçemedin.
Abi şahitler var daha niye konuşuoruz kiİstersen video çekelim videoyu koyalım siteye yani
Şanzumanda stock onunda resmini çeker koyarım
Vaay arkadaş SUS-DBS konusuna döndü![]()
(kimse yalnış anlamasın lütfen)
Ring'te Amuse s2000 ile alıştırma yapıyorum akşama kadar yolda tutmayı başarcam arabayı galiba![]()
Yok tamam konuşmayalımda ben kendimden şüphe etmeye başladım ilk önce 307xsi ı 3-5 kere geçtim anladıkki onun araç 20hp düşüktü.Peki ben seni yani kırmızı body beyaz jant nsx i hiç geçmedimmi? yada sen beni hiç geçemediğin olmadımıbunu söle yeter
yani hızlı olan araba herzaman geçmesi gerekmiyomu dönüşte tünele girerken düzlüğün sonuna kadar ben önde değilmiydim???
Benim araba kırmızı ama ne body var nede jantSen başka bi arabayla karıştırıosun galiba beni
![]()
Bu arada 270-280'e kadar filan sen öndesin zaten bişi demiyorum ama ondan sonra geçiyorum![]()
Vee tünel olmuo serbest sürüşte![]()
Karıştırıyo olabilirim ama beni o gece sadece 1 kırmızı nsx geçti ondada son hız ayarı type r lara göre kaldığı için 2-3 kere geçildim ama oyundan çıkıp şanzımana ayarı tekrar eski haline getirdikten sonra yine hiç kimseyi öne almadım
Haa ewet tünel olmuyomuş beni 270ten sonra bütün arabalar geçince en arkada kalınca herkes birbirinin koridoruna girip geçiyo zannettim sorun şanzımandaymış herneyse haftasonu bidaha yapalım ama![]()
Deneriz abicim sıkıntı yok
Ben niye type-R larımı yürütemiyorum![]()
yaw tekrar deneriz nede olsa benzin bedava trafik derdi yok hahaha![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)