GT de sıkıntı var sanırım
GT de sıkıntı var sanırım
senın sıkıntın ps3 u duzgun ınternete baglayamamak guncellemelerın eksık kalmıs buyuk olan guncellestırmeler var baglantı dusukse bıtmek bılmez modemı ps3un yakınına cekme sansın varsa bıraz yaklastır guncellestırmeyı baslat aksamdan sbaha anca ceker
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Olur mu abicim ya sen sonradan uzayıp geliyosun![]()
Umut Kukul - E36 3.20i Sedan / R56 Cooper S
yok sen yanlış hatırlıyorsunben 2 kere rollingde geride kaldım sadece onlarda geriden geldim
![]()
Livestrong
bu akşam online düzelsede takılsak yadün sinir oldum açtım ps3 u bağlantı hatası
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
dün bakım yüzünden oynayamadık kısmetse bugun acısını cıkartırız..ringciler rollcüler dragcılar...
yalnız gecen aksam oda nerdeyse çöküyordu 12 kişi vardık![]()
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
güncelleştirme yaptıktan sonra hazırladığım araçlar kaybolacak mı ?
üst üste 3 mesaj oldu ama birşey daha sormak istiyorum , para kazanmanın kolay yolu yarıştan kazandığımız arabayı satmak olsa gerek , hangi pistin hangi aracı verdiğine dair bir liste varmı ? internetten bulamadımda.mesela bir pistte yarışı kazandıktan sonra 90.000 değerinde mavi renk concept araba vermişti satmıştım hemen
GRAN TURISMO 5 HEDİYE ARAÇ LİSTESİ
burdan hedi araçları görebilirsin...kazandıgın aracları satma...b spec olsun a spec yarıslarını yap..onlıne olarak özel etkınlık yarıslarından saglam para kaldırırsın..
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)