ben resetledim yine giremedim kapadım ps3 ü yeter ztn bugünlük bana bu kadar
onur sezonlukta b spec yarışını kazanabilceğim bi araç paylaşıma açarmısın
ben resetledim yine giremedim kapadım ps3 ü yeter ztn bugünlük bana bu kadar
onur sezonlukta b spec yarışını kazanabilceğim bi araç paylaşıma açarmısın
Livestrong
valla pug un le mans aracını bile aldım 4milyona düşün o kadar inat ettim bide toyotaın hediye gelen yarış arabası vardı onuda denedim yok olmuyo 30 saniye falan yiyo![]()
Livestrong
Baglanamadigimdan yeni oda actim
1472 6399 8966 5886 1746
Ben bi yarislari yapiym sonuc gore bi arac buluruz![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
pılotun kacıncı level?
c2vts/yrvturbo/cliors/cliors/208gt
s2k/3000gt/tomcat/tt225/g37s
600fa/600rr/agustaf4/vfr1200f/800x/1199s pani
cbr250/tricity/x10/duke390
meganeII/clioIII/159/puntoevo/auris/meg coupe/taigo
aynen Samet bende neler neler yaptım yok yemıyo yaaw..cumartesı hırs yaptım yok 4.oldugumla kaldım..birde boşuna 4milyon cr para verdık..keske pug degılde audı falan vardı onu alsaydık..audı tdk mıydı neydı...diğer yarısdan iyi para kaldırdık dıye sevınırken butun parayı ona yatırdık..
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
B-Spec sezonluk yarışı için tavsiyem, mazda 787b...Yalnız sürücünüzün biraz tecrübeli olması lazım.Tecrübe puanının 30-35 level civarı olması lazım.Yoksa kazanmak biraz zor.Bir de yarışı başlatıp hiçbir müdahele yapmazsak yine başarısız oluruz.
arkadaşlar selam baglantı sorunumu çözemedim gitti süperonline fiberle baglanmaya çalışıyorum deli olucam bana port açtırmak gerekli denildi port açtırıcam ama superonline müşteri temsilcisi bende port numarası istiyo o nedir nerden bulurum bilmiyorum udp kodundan sonra tek veya ardışık bir kod herhalde bileniniz varsa yardımcı olsun beyler size zahmet
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)