hala geçmedinizmi yaw forzaya![]()
arkadaşlar ep3 typer var bende fakat oyunda gitmiyor illet oldum ep3 2004 414 bg ve 1034 kg bunla ılgılı yardım etcek bırı varmı?bu arada aynı sorunu ek9 dada yasıyorum
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
oda numarası: 1472 6399 8365 2931 5366 şu type R ın şanzuman ayarı için yardım edecek arkadaşları bekliyorum ... teşekkürler
ya bi tane supra istiyorum hiç bir yerde bulamadım var mı bana hediye edicek ya da parasınıda verebilirim![]()
kac model supra....
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
ya beyler süperonlineden kablolu baglanamıyorum dns hatası verip duruyor yardım lütfen deli olmak üzereyim
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
TCP: 80, 443, 5223
UDP: 5223, 3478, 3479, 3658
portlarını açtır gerekirse sabit ip versinler
bu linkide incele modem sende olmadığı için mecbur portları telefonla açtırıcaksın
PS3 Sabit IP Alma
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
portlar açık kardeşim ama ıp sabit değil bir o kaldı bakalım
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
yettiiimm...bende aynı sorun vardı..statik ip tanımlamışlar bana..ps3de nat türüm type3 olarak gözüküyordu....ağ uyuşmazlıgı falan dıye hata verıyordu..hiçbir odaya giremıyordum..hatta oda numarası bıle yazmama izin vermıyordu...
bende aradım adamları,port açmalarını falan söyledim..onlarda port açmak sorununu çözmeyebilir dediler..bende araştırdım..butun sorun statik ipden kaynklanıyormuş..
sabit ip atanmasını istedim..onlarda bana sabit ip numarası verdıler..sabit ipde butun portlar acık oluyor..
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)