PEki bu xbox'a logitech driving force gt veya g25-27 takılabiliyor mu?
Printable View
PEki bu xbox'a logitech driving force gt veya g25-27 takılabiliyor mu?
Oluyor diye biliyorum. Ürünün sitesinden uyumluluk tablosuna bakmak lazım.
Benim bildiğim uyan ürün bu:
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...elesswheel.jpg
Xbox 360 Wireless Racing Wheel
Standard Xbox 360 Controller buttons
270° steering angle
Manual Paddle Shifters
Brake and Accelerate pedal
Digital D-Pad
Wireless (2.4 GHz), USB
Save game dosyaları için sanırım yeterlidir. Gerçi üzerindeki usb girişlerine flash bellek takıp download edeceğin videoları direk oraya atabiliyormusun bilmiyorum deneyeyim birgün. Gerçi evdeki interneti wi-fi ye geçirdim, önceden ethernet kablosuydu. ***** eski xbox360 'larda ethernet girişi var.
4gb yetmez, ***** artik oyunlar hizlansin diye HDD e insatll ediliyor buyuk bolumu. Yeni nesil oyunlarda fark artacak rahatsizlik cektirecektir.
şimdi bu slimlerde 3k arızası olmuyormu ? yoksa hepsinde mevcutmudur bu
slimlerde 3k problemi ortadan kalkmış diye okudum.
şimdi ben g25 veya g27 i xbox alsam forzada kullanamayacakmıyım ozaman en anladımki ben bu işten :)
HDD kullanimi 3k dan cok performans artisina gercekten yariyor.
G25 falan kullanilmiyor, fanatec vardi ama 10.000 adetle limitlemislerdi simdi o da satilmiyor alamadim icimde kaldi cidden. Fakat fanatec yeni bir alet cikarmis onunla g25 pedallarini microsoft un direksyonuna monte edebiliyor musuz.
www.fanatec.de
ben az araştırdıydım abımın arkadaşından aldıgı makıne için 3K olayını. 3Kırmızı olayı Xbox ların çoğunda olan genel bir hataymıs bır muddet kullandıktan sonra işlemcinin etrafındakı lehimler eriyor etrafa bulaştırıp kısa devre yaptırıyormus buda işlemcıyı zamanla bozuyormus sonuçtada makıne 3K yakarak sıstemde hata oldugunu belırtıyormus. Bunun duzeltımesının tek yoluda işlemciyi değiştirmeden geçiyormuş ki buda merdiven altı satılık XboX parası gibi bişeymiş :)
Not: Forza gerçekten tek geçerrım ben kı abımden gordum forza için XboX aldırır adama ;)
bak şimdi benımde canım çekti yutupa giriyom ben :D
forza nın bıde su yanı guzel yaptıgın arabayı netten satabılıosn bı ara galerı gıbı olmstm ama oyun oynansın dıe 3 u para olayını abartmıslar ama cok zewklı oyun ıyıkı forza 1 den ıtıbaren oynamaya baslamsm 4 unde yapımına baslamıslar sırtımız yere gelmesssssssss =)
Forza III'e DjHellfires kardeş sayesinde sardım :D bigece aleti edevatı topladı bizim evde oynadık. direksiyon pedal takımı falan, hdmi olmadığı halde görüntü mükemmeldi. Bigün saturn de gezerken kampanya vardı, xbox 360 arcade + Pes 2010+nfs shift 420 tl. Hiç düşünmeden aldım, son çıkanlardan olduğu için HDMI çıkışta mevcut, 40 tl ye FW yaptırıp canavar gibi her oyunu oynayabiliyorum. Arcade'lerin tek dezavantajı, disk boyutunun çok küçük olması, onu da 16gb lık flash disk ile çözebiliyosunuz. 4 tane usb portu var yanılmıyorsam, 4x16gb lik flashdisk ile boyutunuzu artırabilirsiniz. Forza III'ten sebep bile xbox alınır. Swap var, ister atmosferik, ister turbo, ister supercharger seçeneğiyle tune seçenekleri var. Öyle ki, EP3'ü arkadan itişli yapıp s2000 motoru bile takabiliyosunuz :D
ban dalgasını atlattık mı acaba box ımın bakirliğini bozsam mı bu gece ? bilgisi olan varmı kasım ayı cok dalgalı olcak diyorlardı ama :D :D
Bende uzun zamandır var xbox yurtdışından almıştım TR de ne olduğu bile bilinmiyordu o zaman
ps3 çılgınlığı varken xbox u gören şaşırıyordu doğal olarak daha çok beğeniyorlardı
herşeyden önce joystick leri ps3 e nazaren çok çok daha başarılı çok daha ergonomik..
orjinal oyunlarla kullanıyorum zaten senede bi kaç oyun yetiyor futbol,araba yarışı dövüş tamamdır :)
forza3 mükemmel bir oyun GT5 i bekleyenlere uzun zamandır şaşırıyodum çünkü ben aylardan beri daha iyisini oynuyordum zaten :)
fifada var xbox için tamamdır ps3 çoktan out oldu..
şu direksiyon işine çozum bulursam forza için bitane xbox360 yakalar koyarım eve kampanyalardan :D
TR de bulamadımda Yurtdışında xbox ın orjinal harika bi direksiyonu var wireless direksiyon ve pedal seti olarak komple kablosuz..
direksyon ne takılıyor xbox'a ?
microsoft wireless yada logitech in bir versyonu var drive fx ti sanirim. Birde fanatec vardi uretimi durdu bulamadim tr da
microsoft kullaniyorum, goruntusu cok dandik te olsa tepkileri gayet iyi. Ring de kan ter icinde birakiyor insani biraz kayan bi arabayla :D
bahsettiğim direksiyon seti buydu ;
http://uk.gear.ign.com/articles/747/747438p1.html
birçok ortak oyunda xbox ın görüntüleri çok daha ii
ps3 güçlü şöle böle hurafelerine ben inanmıorum ben gözümle gördüğüme inanırım
xbox iidir
insana xbox aldırtırsınız :D
ps3 konusunu bile geçti bu ya :)