usb den bağlanan wifi kiti var xboxın 70-80 lira falan onu sonradan alabilirsin onur
Printable View
fw bildiğin kopya oyun oynamak için çip yapılması oluyor
banlanma online oyun oynarken yada bir oyunun updatelerini indirirken,kısaca netteyken banlama mevsiminde banlanırsan bir daha nete girememen anlamına geliyor makinene bişi olmuyor yani
online nasıl oluyor mesela 35-40 tl gibi bir rakama 3 aylık xbox live üyeliği alabiliyorsun bunun 1 aylığıda var 1 seneliğide fiyatlrda ona göre doğru orantılı
varmı kulak arkası duyumlar ban mevsimi geçmiş mi :)
Şimdi XBox 360 piyasada çoğunluk olarak yani sıfır alacaksanız tüm cihazların anakartı Jasper. Jasper anakart, en son çıkan güncel ve diğerlerine göre daha az sorunlu bir anakart. Zaten aldığınız zaman görüceksiniz Jasper Arcade, Jasper Elite yazar. Jasper anakartın ismi yani.
Şimdi gelelim çeşitlerine. Şuan en güncel ve iyi cihazlar Jasper Arcade, Jasper Elite ve Slim.
Arcade: Kutu içeriğinde konsol, 1 adet joystick, güç kabloları ve 512 Mb hafızası var. Yanii oyun yüklemeyecek, usb flash bellekten dosyalarını kullanacak kişiler için. Cihazın fabrika çıkış rengi gridir.
Elite: 120 GB dahili hafızalı, kulaklık gibi extraları var. Fabrika çıkış rengi siyah.
Slim: En son çıkan kasadır. Kinect ( hareket algılayan ve bunu oyuna yansıtan aygıttır ) içeren, inceltilmiş kasası, 250 GB hafızası, yeni fan tasarımı ve diğer yenilenen özellikleri olan versiyondur. Fabrika çıkış rengi metalik siyah.
Gelelim uygun XBox 'ı seçmeye.
Spotcularda vs Arcade 450-500 TL civarlarında. Ama artık Elite 'nin fiyatları elektronik mağazalarda o civarlarda olduğu için hiç Arcade almayın. Elite 'nin extraları inanın Arcade almamanız için iyi bir neden. İkiside aynı fiyat ya.
FW olayı orjinal olmayan yoldan konsolu kullanmaktır. Çip mip değildir, dvd sürücüsünün anakartla olan bağlantılarını lehimle gerekli yerleri değiştirmek, yanıltmak. Bunu yapan birçok yer var. Oyun fiyatları PlayStation 3 ile aynı sayılır. Korsan oyun oynamak için bunu yaptırabilirsiniz. Şuan için Slim kasa hariç tüm kasalara FW uygulanmaktadır. Gelelim FW - XBoxLive olayına...
Live, XBox 'un kullanıcılarına sunduğu ONline platformdur. Oyuncular ONline oyun oynayabilir, Live 'ın sunduğu oyunları indirebilir, sohbet vs diğer uygulamaları kullanabildiği platformdur. Makineniz FW 'lendiği an bu platformdan banlanmaz. Microsoft belirli zamanlarda ban dalgası yapar ve FW 'li makinaların Live bağlantılarını banlar. Live 'dan banlanmanız oyun oynamanızı, xbox un diğer özelliklerini kullanmanızı engellemez sadece Live 'ı kullanamanızsınız yanii ONline seçeneğini kullanamazsınız.
Bence korsan kullanacaklar için en iyi seçenek XBox 360 Elite.
yok yok çıkmıyor yanlış bilgi oldu biraz
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...adapter/detay?
böyle birine 80 lira ateşledinmi verir heralde :)
70-80 tl bişey değil ya en kotu access point var kullanmadığım şimdi aklıma geldi onu bağlarım :D
evet ben düşmesini beklemiyorumda
elektro word falan çok agrasif fiyatlar veriyor mesela ilk 50 adet şeklinde onlardan bitane alırım arkadaşlar var o tarz yerlerde çalışan :D
birde aslında acelem yok daha gt5 i uzun sure oynarım direksiyonla
xboxta direksiyonum çalışmıcakmış :D onada çozum bulmam gerekioyr
Direksiyon için cinali birşeyler diyordu ya hani, çeviri cihazımı ne varmış bütün direksiyonlar bağlanabiliyormuş. Araştır istersen onlar uyuyorsa çözüm olabilir :D
ben hala anlamıyorum ya g25 nasıl uymaz xbox a microsoft un büyük ayıbı valla
şuan sırf bunun için erteliyorum alırsam bi işime yaramıyıcak :D
daha önce x box kullanmış biri olarak elite ile arcade arasındaki tek fark elitenin siyah :D artı kablosuz kulaklık + hddsi 120 250 gb fln bunu sonradan arcadeye de takabiliyosunuz alacaksanız 2009 üretimliler jasper kasadır 2009 aldı her hangi bir x box almayın artık slimlere de fw işlemi yapılıyor bence alacaksanız slim alın ha netden oynayacağım diosanız gene de slim alın :)
bu arada makineye fw işlemi yaptırırsanız garanti dışı kalıyor diye biliyorum
fw yapıp da orijinal forza ile online oynamak istersek yine makinanın ban yeme riski oluyor mu ?
şimdi konuyu full takip edemedim de , xbox la g25 çalışmıyormu
iyice kafama takılmıştı belki bugün gidip alıcaktım xbox ı ama g25 le oynayamadıktan sonra ne yapayım ki :S
pc i televizyona bağlar r factor yada lfs oynarım g25 le daha iyi :)
gran tourismo da var neyse xbox devri kapanmıştır benim için .. teşekkürler bilgi için :)
evet hafta sonu çok yoğundum hiç takip edemedim :D
bursada cumartesi günü birçok elektronik eşya satan mağazayı gezdim. birtek electroword e gitmedim.
gezdiğim yerlerde tek mediamarkette vardı xbox360 jasper board lı elite mi arcade mi hatırlamıyorum. 2 adet oyun hediyesi vardı. 499 tl.
şimdide electroword e bilgi formu yolladım ürün ile ilgili ellerinde var mı diye.
-------------------------------------------------------------------------
şimdi bu xbox360 lara normal usb flashdisk mi takabiliyoruz. yoksa xbox360 a uygun harici bir bellek varda onu alıp onu mu takıyoruz.
eğer öyle ise 4 gb slim alıp harici bağlarsak çalışır neticede :D
ben baya baya kafaya koydum sırf forza3 için bursada xbox360 slim bulursam alacağım.
az önce görüştüm electroword ile xbox360 slim 250 gb. 799 tl cik :D
499 fiyat güzelmiş tabiki elite modeliyse
bende şu ürüne almayı düşünüyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...35486998/detay
ben görüştüm bu vatandaşla telde cuma günü.
eğer fw yapacaksan fiyat 575 tl.
eğer hayır ben orjinal 4 gb slim almak istiyorum diyosan 475 tl nakit fiyatı var.
eğer 4 gb lığa normal harici disk takabiliyorsak 4 gb lık alalım bizim işimizi görsün. yükleyelim oyunları cd ye. cd rom zorlanmadan oynatsın oyunları.
emre hafızadan oynamak için her seferinde cd takman gerekiyomuş oynuyacağın oyunun cd sini ama sen sadece forza oynucaksan bişi olmaz makinaya nolucakki
bu Kinect modeli hakkında bilgi sahibi olan varmı kac paradır nedir ne degildir?
kinetic tr de henüz yok diye biliyorum ebay 200 dolar civarlarında
kamera senin hareketlerini algılıyo ona göre oynuyosun
Forza 4 kinetic demo
http://www.youtube.com/watch?v=IhaycgyFt2U
Arabayı inceleme yeri çok hoşuma gitti bakınıyosun filan
http://www.youtube.com/watch?v=zYGuFsYDbQQ
aga ben tamamen orj oynayacağım xbox ile. fw yapmıcam. orj cd alıp online takılacağım :D
zaten ps3 var onu jailbreakla kulanıyorum, xbox uda orjinal kullanacağım.
tek merak ettiğim,
xbox360 slim 4 gb. lık makinaya. harici hdd takabilir miyiz fw yapmadan. yani oyunu içine kopyalayayım fakat ben yine oyunu orj cd takarak oynayayım.
msn e gel ahmetçim :D
media marketide aradım az önce.
jasper işlemcili xbox360 elite 120 gb. + 2 oyun hediye 499 tl. wordcard a 10 taksit vade farksız :D