simdiye kadar xbox almamis olmaniz hata :D online yarislarin tadini bir kere aldiniz mi birakamazssiniz. Bizim bir gurubumuz var, tampon tampona yaris bitirdigimiz oluyor bazen foto finish bile gerekebiliyor.
Printable View
simdiye kadar xbox almamis olmaniz hata :D online yarislarin tadini bir kere aldiniz mi birakamazssiniz. Bizim bir gurubumuz var, tampon tampona yaris bitirdigimiz oluyor bazen foto finish bile gerekebiliyor.
xbox yolunda emin adımlarla :D bu videoyu daha önce izlememişim iyimiş :)
http://www.youtube.com/watch?v=ZdAMcNUlv_8
Çok sıkıntı olur heralde :D
abi şimdi xbox daha iyiyse ben hiç ps3 almiyim burda daha iyi diyo herkez
ps çok tutulan bı cıhaz o yuzden herkes ps sevıyo onu oynuyolar. ama Xbox ayrı bı dunya abı bana sorarsanda alma pileysteyşın falan xbox al bıde forza al o sana yeter zaten o oyuna gırınce ayrı bı dunyanın kapılarını aralıyosun :D
ya allah askina ilk girdiginiz menu den bile diceksiniz oha bu ne... coni maximuscards.com muydu neydi onu dene
arkadaşlar Xfps denen bişey var ebay satılıyor onun yeniside çıkmış geçen baktım ucuzuda aynı işi görüyor bildiğim kadarıyla onu aldığınızda istediğin hertürlü usb aygıtı bağlayabiliyorsunuz Xbox'a o kadar da sıkıntılı bişey değil zamanıda 05 senesinde bi arkadaş getirmişti joypad'e alışamadığı için klavye mouse bağlayıp oynuyordu oyunları :D
şiii gel bigün ankarayada gör Boxın marifetlerini açam sana 106 ekranda :d bi forzada kastırtayım :D Eg si var yararım acımamam :D tolga biliyo onun Crxi bile yaarıyom bnden hafif olmasına rağmen :D
bide konuyu açan arkadaşa Xbox360 hakkında detaylı bir bilgi vereceğim yarın.şimdi uyku vakti :D
Ya bişi merak ediyorum , benim için en önemli nokta Forza Motorsport ta F1 arabası varmı ?
düm şıkır şıkır bi 350z fairlady yaptım 463 hp :)
ya gece 1.30 kadar baktım ebayden youtube tan filan hasta oldum arkadşım getirirse inşallah söyledim al xbox getir diye bide acaba valizine o direksiyon seti sığarmı sen far sığdırmış adamsın direksiyon sığar filan dedim ama bilmiyorum ne olur ama bu set çok hoşuma gitti forza ve bu yeter gerisi lazım değil manuel olan iyi sadece gaz fren olanlar sarmadı :)
http://www.youtube.com/watch?v=2VOhm4ToB0g
hayir f1 araci yok, le mans araclari falan var
şimdi bu xbox serisinden hangisini alıyım ben
birde yurt dışından alsam bu pal ,ntsc gibi ps3 deki gibi bir durum soz konusumu ?
olmadı hollandada uygunsa aldırayım 1 tane oyunda alırım ordan forza için alıcam zaten custom fw falan uğraşamam orjinalbitane yeter
Öyle başlıyor sonra :) oyun oyun üstüne hehe
Ntsc ve pal oyunların renk kodlamasıdır. PAL iyidir ;)
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...35341444/detay
bendeki xbox360 bunun aynısı. Hatta buradan almıştım dükkana giderek.
Fatih var genç bi arkadaş yardımcı oluyor baya sağolsun.
bugün best buy a gittim, 4 gb xbox elite jasper board lu üzerinde kintect ready yazıyor 499 tlydi,elimi attım tam alıyordum vazgeçtim,biraz daha araştırmak istiyorum.yine x box elite 120 gb harddiskli içerisinde kulaklık var yanında 2 adet oyun hediyesi var o da jasper board lu,ama onda kinect ready yazmıo,o da 699 tl. ilgilenenlere duyurlur
Kinect olayini kesinlikle tavsiye ederim.Windows isletim sistemine yama ile entegre etmisler oda baya degisik olmus
Ne fark oluyor peki? 4gb ile 120gb arası epey var
kinect hepsine takılıyor.
Tamam ozaman dediğim gibi yapın.
Veyahut Slim 'inde 250 GB 'lik versiyonları mevcut onlardan birini alın...
Edit:
XBox 360 alacaklar için birkaç önerim.
Gidip spotçulardan vs Arcade sürüm almayın. Zaten 450- 500 civarında. Üzerine 50-100 daha koyun Elite alın. Harddiski, live bağlantıları, kulaklık vs geliyor.
Not: Elite belirli elektronik mağazalarında 550 TL civarında...
elite lerede kinetic takılıyormuymuş :) iyi o zaman. ama yinede en kısa sürede slim alıcam orjinal oyun oynamak için rahatça
ben büyük marketlerde agresif bi kampanya bekliyorum xbox için :D elite 120gb falan alıcam
ben bugün araştırdım mediamarkt ve bst buyda 699 şu an,o makneyi 499 wersinler hemen alırım :) 499 olanı bugün aldımda kasadan geri döndüm bıraktım,alsamıydım acaba die düşünüorm hala,çünkü best buy daki eleman abi 3 tane usb girişi war 16 gb lık 3 tane flash takarsın zaten fw de yaptırmıcam bi tane oyun oynarım diosun o sana yeter dedi. çok fena çelişkilerdeyim biri bana yardım etsin :D
ya 12 sinde askere gidicez gitmeden oynasaydım diyorum acelem o yüzden :) yoksa mayısa kadar kılımız kıpırdamaz :) fw yapılmayacaksa 499 olanda bir seçenek aslında tak iki tane 16 gb flash forzayıda onlardan birine kopyala oyna diğeride yedek kalsın.
bu xbox lardada hafızadan cd siz oyun oynanabiliyomu fw yapıldıktan sonra ps3 teki gibi 500gb lık disk kullanılabiliyomu
avrupadan nereden alırsan al Pal biraderim. birde alacaksan slim al sliminde 4 gb lısı ve 250 gblısı var zaten.
Burdan Xbox alacak arkadaşlara önerim Xbox360 Slim almarıdır çünkü sonra yok hdd si yok osu yok busu çok daha pahalıya gleiyor slimlerin üzerinde entegreli wireless adaptörüne optik ses çıkışına kadar var. 4 ve 250 gb olmak üzere iki modeli var alacaksınız 250 gblısını alın. ve türkiyede electroworldde güzel kapmyanlar oluyor geçenlere Slim 250 gblık Boxı 499 tl ye vermişlerdi iyi takip edin yaklaşık 1 aya kadarda slimlere de Fw geliyor en geçte yılbaşından sonra çıkararırlar yurtdışı forumlarından takip ettiğim kadarıyla öyle bi izlenim var bu arada şuanda slimler harici Xbox lara kinetic bağlanmıyor haberiniz olsun.
Arkadaşlar bişey soracağım.
Bu makinalarda cd'den oynamanın bile bile lades olduğu,HDD'den oynanmasının makina için daha sağlık olduğu söylenmiş.
Elite Slim 250 GB HDD li bi makina alıp orjinal oyunu hdd ye yükleyip cd'siz oynuyabiliyormuyuz ?
Ve bu şekilde online oynuyabiliyormuyuz ?
Yoksa online oynamanın tek yolu cd ile kullanmakmıdır ?
neyi bile bile lades anlamadim? Slim lerde hic bir sikinti yok dilediginiz gibi oynayabilirsiniz. Fakat forza nin zaten min. 1 cd sini hdd e yuklemek durumundasiniz. HDD ye oyunun neredeyse tamami yuklenebilmekte olup, cd siz calismamaktadir. Yani cd den ufak bir veri alsada cd nin sizde olduguna dair cd yi istiyor.
ya abicim benim kafam cok karıstı elite ne slim ne hangisini alacaz allak bullak oldum :D
elite de wifi yokmu ?
ozaman ben mecbur slim alcam hiç kablo vs uğraşamam
Bu fw falan ne oluyo?
Şimdi ben orjinal forza alıp uynıcam kopya oyunda alırım belki ama bu ban lanma falan deniyo bu nasıl anlamadım kopya oyun oynayınca ne oluyo?
Bide bu xbox 360 da online nasıl oyun oynanıyo hiçbir bilgim yok bi el atın :(
bile bile lades diye ben söylemiştim bir arkadaşın cd den oynayınca birşey olurmu sorusuna. :) bir arkadaşımda arcade bende elite var. cd den oynamak durumunda kalıyoruz bazen resmen acıyorum makineye.. 2 saat sonra deli gibi ısınmış oluyor deli gibi ayrıca dvdrom un çıkardığı sesi ve oyunun kasılmasını saymıyorum :D