DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı
Yeni Xbox alacaklar kesinlikle Xbox 360 Slim alsinlar. Su devirde teknosa gibi yeerlerden alip garantili oynamak en mantiklisi bana kalirsa, ne olur ne olmaz sansa birakmayin az para vermiyorsunuz sonuc olarak.
Xbox a da kinect gelecek baya bir eglenceli olacak yakinda. Xbox ta chip olayi var ama tavsiye etmiyorum arkadaslar. Xbox online platformu en guzel olan konsoldur, chipliyseniz online dan banlanma ihtimaliniz yuksek, er yada gec banlaniyorsunuz. Banlaninca o ban bir daha kalkmiyor ve online hic oynayamiyorsunuz.
Forza 3 e gelince, ya arkadaslar yarislar bayiyor evet ama online olarak kafayi yiyorum muhtesem zevkli. Ayar yapmak olsun storefront tan arac desenleri ayri setuplar bulmak olsun muhtesem. Ayrica GT5 teki gibi arabani oylesine satmana gerek yok, online olarak ta satabiliyorsun baska kullanicilara.
Eger diyorsaniz ben chiplemek istiyorum, o zaman en dandik makinayi alin, yada ban li makinalar var cok ucuza, alin onu offline makinaniz yapin. kopya oyunlari deneyin online olmak istediginizi orjinal alip oynayin. Sahsen bende 2 makina var, biri banli falan degil dileyen olursa satabilirim cunki artik offline oyun oynamiyorum. Boardunu falan bilmiyorum ama sadece forza oynadim baska oyun oynamadim diyebilirim, chipli ve internet uzerinde banlanmamis bir makinadir.