User Tag List

Sayfa 2/40 İlkİlk 123412 ... SonSon
742 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: XBOX360 hakkında bilgi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı despe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bluray disc takıntım yok zaten bluray film vs. izlemek istersem ps3 ten izlerim.

xbx360 ta ben şimdilik sadece forza3 oynamak istiyorum, ps3 te buna muadil oyun olmadığı için.

diğer oyunları ps3 ten oynayabilirim.
    Forza 3 ü uzun süredir oynuyorum fakat istediğin aracı sadece profil kariyer modunda modifiye yapabiliyorsun. Orada modifiye yaptığını free roam a benzer hot lap kısmında sürebilirsin. Ama para konusu sıkıntılı canım sıkıldıkça araba satıp değiştirip modlayamıyorum. 2.el değeri düşük sıfır alınca istediğin modifiyeye para kalmıyor. Sürekli yarışman gerekiyor. Ben free drift modunda gezmeyi sevdiğim için yarış sıkıyor beni. Draglar güzel birde. e30 swap le süper 4 e kadar öttürüyordum lastikleri hehe

Forza 4 çıksın artık
    :ramo

desibel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Madem konu açılmış salça olym bari

Bu ürünü almak istiyorum ama ps3 mü yoksa xbox mı karar veremedim amacım sadece oyun ?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...5306277/detay?
    Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nakayama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forza'da swap olayı varmı
    var civic is e s2000 engine takabilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onno Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben jasper kartlı xbox360 elite kullanıyorum. Custom firmware var. Yani kopya oyun oynatabilirsin. Kadıköyde bu işi yapan birçok yer var. Ben de oradan almıştım. Daha önce psp kullanıyordum artık sabit olmak için ps3 mü xbox360 mı derken incelemelerim sonucunda 360 elite aldım. 120 hdd var. Tabi yeni versiyon xbox360S modeli 250hdd + daha sessiz çalışma + hafif ve ince + wi-fi mevcut. Görüntü ve grafikleri ps3 ilk çıktığı sıralarda yurtdışında xbox360 ile aynı monitör aynı oyun (gtaIV) ile kıyaslamıştım. Ufak ara farkla xbox360 daha iyi. Blueray sizin için çok önemli değilse xbox360 güzel seçim olacaktır. Eğer almak isterseniz kendi aldığım yeri tavsiye edebilirim.
    Alıntı desibel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bu ürünü almak istiyorum ama ps3 mü yoksa xbox mı karar veremedim amacım sadece oyun ?

Sanırım anlatıyor cevabım kanımca forever xbox360

desibel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım anlatıyor cevabım kanımca forever xbox360
    Teşekkürler peki link teki ürün için fikrin nedir?
    Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni Xbox alacaklar kesinlikle Xbox 360 Slim alsinlar. Su devirde teknosa gibi yeerlerden alip garantili oynamak en mantiklisi bana kalirsa, ne olur ne olmaz sansa birakmayin az para vermiyorsunuz sonuc olarak.

Xbox a da kinect gelecek baya bir eglenceli olacak yakinda. Xbox ta chip olayi var ama tavsiye etmiyorum arkadaslar. Xbox online platformu en guzel olan konsoldur, chipliyseniz online dan banlanma ihtimaliniz yuksek, er yada gec banlaniyorsunuz. Banlaninca o ban bir daha kalkmiyor ve online hic oynayamiyorsunuz.

Forza 3 e gelince, ya arkadaslar yarislar bayiyor evet ama online olarak kafayi yiyorum muhtesem zevkli. Ayar yapmak olsun storefront tan arac desenleri ayri setuplar bulmak olsun muhtesem. Ayrica GT5 teki gibi arabani oylesine satmana gerek yok, online olarak ta satabiliyorsun baska kullanicilara.

Eger diyorsaniz ben chiplemek istiyorum, o zaman en dandik makinayi alin, yada ban li makinalar var cok ucuza, alin onu offline makinaniz yapin. kopya oyunlari deneyin online olmak istediginizi orjinal alip oynayin. Sahsen bende 2 makina var, biri banli falan degil dileyen olursa satabilirim cunki artik offline oyun oynamiyorum. Boardunu falan bilmiyorum ama sadece forza oynadim baska oyun oynamadim diyebilirim, chipli ve internet uzerinde banlanmamis bir makinadir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    urun guzel, garanti olarak nasil sartlar sunuyorlar ona bakmak lazim. Fiyati da ucuz sayilir ama yurt disinda 200euro ya aldim ben aynisini ve yaninda HALO reach verdiler.

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forza 3 ü uzun süredir oynuyorum fakat istediğin aracı sadece profil kariyer modunda modifiye yapabiliyorsun. Orada modifiye yaptığını free roam a benzer hot lap kısmında sürebilirsin. Ama para konusu sıkıntılı canım sıkıldıkça araba satıp değiştirip modlayamıyorum. 2.el değeri düşük sıfır alınca istediğin modifiyeye para kalmıyor. Sürekli yarışman gerekiyor. Ben free drift modunda gezmeyi sevdiğim için yarış sıkıyor beni. Draglar güzel birde. e30 swap le süper 4 e kadar öttürüyordum lastikleri hehe

Forza 4 çıksın artık
    bolt ettiğim kısı pek anlamadım oyunu bilmediğim için.

kariyer ve profil kariyer diye farklı 2 oyun menüsü mü var. ve sadece profil kariyerde mod yapıp mı oynayabiliyoruz. cariyerde modladığımız araçla oyun içinde yarışlara giremiyor muyuz ?
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni Xbox alacaklar kesinlikle Xbox 360 Slim alsinlar. Su devirde teknosa gibi yeerlerden alip garantili oynamak en mantiklisi bana kalirsa, ne olur ne olmaz sansa birakmayin az para vermiyorsunuz sonuc olarak.

Xbox a da kinect gelecek baya bir eglenceli olacak yakinda. Xbox ta chip olayi var ama tavsiye etmiyorum arkadaslar. Xbox online platformu en guzel olan konsoldur, chipliyseniz online dan banlanma ihtimaliniz yuksek, er yada gec banlaniyorsunuz. Banlaninca o ban bir daha kalkmiyor ve online hic oynayamiyorsunuz.

Forza 3 e gelince, ya arkadaslar yarislar bayiyor evet ama online olarak kafayi yiyorum muhtesem zevkli. Ayar yapmak olsun storefront tan arac desenleri ayri setuplar bulmak olsun muhtesem. Ayrica GT5 teki gibi arabani oylesine satmana gerek yok, online olarak ta satabiliyorsun baska kullanicilara.

Eger diyorsaniz ben chiplemek istiyorum, o zaman en dandik makinayi alin, yada ban li makinalar var cok ucuza, alin onu offline makinaniz yapin. kopya oyunlari deneyin online olmak istediginizi orjinal alip oynayin. Sahsen bende 2 makina var, biri banli falan degil dileyen olursa satabilirim cunki artik offline oyun oynamiyorum. Boardunu falan bilmiyorum ama sadece forza oynadim baska oyun oynamadim diyebilirim, chipli ve internet uzerinde banlanmamis bir makinadir.
    elindeki xbox360 ın modeli nedir ? bende online oynamak istiyorum sıkıntı yaratmaz ise makina. fiyat alabilir miyim. birde neler dahil makina yanında.
    MTM-PROSTOCK GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ürün güzel duruyor 4gb dediğini anlamadım hdd si 250 olması lazım bedava yazmış alt kısımda. Kadıköyde kahraman elektronik e bir sor derim. Yazıcıoğlunda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bolt ettiğim kısı pek anlamadım oyunu bilmediğim için.

kariyer ve profil kariyer diye farklı 2 oyun menüsü mü var. ve sadece profil kariyerde mod yapıp mı oynayabiliyoruz. cariyerde modladığımız araçla oyun içinde yarışlara giremiyor muyuz ?
    Oyunda kariyer modu var birde normal hot lap quick race gibi seçenekler var. Eğer kariyer modunda değilde quick race yada hot lap seçersen tüm arabaları kullanabilirsin fakat modifiye edemezsin. Ama kariyer modunda satın aldığın garajında modifiyelediğin aracını quick race yada hot lap seçeneklerinde de seçebilirsin.
    Kasettiğim kariyer mod da değil ben hot lap kendim mevcut track lerde gezeceğim dersen modifiyesiz araç seçebiliyorsun. Alıp modlayamıyorsun.
    Kariyer modda ise diyelim crx aldın modladın sonra sıkıldın sattın aracı belli paraya sonra gene crx alıp modlasan paran yetmiyor çünkü bütçene bakıyor ama ben bol bol yarış yapar geçerim kariyer modu bitiririm diyorsan araç alır modlarsın ben sıkıldığım için. Keşke hile olsa para için.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konuyu takip ediyorum ps3 um var ama xbox da bence alınması gereken bir konsol ikisininde kendine gore güzel yanları var

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle ayni fikirdeyim. PS3 un exclusive lerini denedikten sonra daha net olacagim. Fakat su kinect olayi bitirdi xbox ta. Henuz TR a giris yapmamasi ise cok enteresan geldi bana.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ben bu adamla görüştüm az önce telefonda.

slimler 4 gb. lık.

fw li 5 oyun hediyeli olan 575 tl.

eğer ki fw istemezseniz ben orjinal oynucam netten online bağlanıcam derseniz yanında oyun vermiyor. e 4 gb. ta yeterli orj oyun oynadıktan sonra.

xbox360 slim ve tek kol bağlantı kabloları 475 tl. 12 taksitle 500 tl.
    MTM-PROSTOCK GARAGE

alex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    video dogrudur, bir drift takimini bir hafta studyoda konuk edip bu videoyu hazirladilar. Belki daha fazla hatirlamiyorum ama bu sekilde uretildi video. tamamen oyun ici goruntuler bunlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow

ben bu adamla görüştüm az önce telefonda.

slimler 4 gb. lık.

fw li 5 oyun hediyeli olan 575 tl.

eğer ki fw istemezseniz ben orjinal oynucam netten online bağlanıcam derseniz yanında oyun vermiyor. e 4 gb. ta yeterli orj oyun oynadıktan sonra.

xbox360 slim ve tek kol bağlantı kabloları 475 tl. 12 taksitle 500 tl.
    xbox360 kullanan birisi olarak benim de tavsiyem alacak olan arkadaşlar slim 4gb vs. aldanmasın. Orijinal alacağınız 4 oyun makine parasına gelecektir. Yenilerden ya 250hdd li yada eski kasa xbox360 elite 120 hdd li + firmware li makine alsınlar. Hem oyunları üzerine kurarsınız sadece dvdyi crack gibi görev yapması için takarsınız en başta sonrası zaten dvd dönmüyor ve hdd 'den oyun devam ediyor. Bu sayede ısınma, takılma ve dvd sürücüsündeki aşınmaları da engellemiş olursunuz.

HUSNU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz her perşembe akşamı 22:00 toplanıp Forza da yarışıyoruz. Gerçekten online çok zevkli . Kariyer modunu gereğinden fazla uzun tutmuşlar ama para kazanmak için oynuyorsunuz. Forzanın en sevmediğim yanı araçlar çok pahalı. O parayı kazanmak ise çok zor. Ama araçların tümünü quick race modunda ve online de oynayabiliyorsunuz. Modlamak isterseniz satın almak zorundasınız. Online yarışlarda da para kazanılıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    xbox360 kullanan birisi olarak benim de tavsiyem alacak olan arkadaşlar slim 4gb vs. aldanmasın. Orijinal alacağınız 4 oyun makine parasına gelecektir. Yenilerden ya 250hdd li yada eski kasa xbox360 elite 120 hdd li + firmware li makine alsınlar. Hem oyunları üzerine kurarsınız sadece dvdyi crack gibi görev yapması için takarsınız en başta sonrası zaten dvd dönmüyor ve hdd 'den oyun devam ediyor. Bu sayede ısınma, takılma ve dvd sürücüsündeki aşınmaları da engellemiş olursunuz.
    peki fw yapıldığı zaman online oynama durumu ne olyor
    MTM-PROSTOCK GARAGE

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)