User Tag List

Sayfa 157/424 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon
8053 sonuçtan 2.965 ile 2.983 arası

Konu: komik Resimler (okumadan msg atmayın)

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    omuzdan destekli osmanlı tokadı lazım hafif kulağa doğru ortalayıp
    Basket topunu tek elimle sıkarak kaldırabiliyorum o derece büyük ellerim var bahsettiğin tokadı atamıyorum malesef komple kulak yanak şakak her yere değiyo elim çok mutsuzum

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haeuhaueh
    ilk vurduğunda nerden geldiğini neden vurduğunu anlamaz genelde bi salak yapar salak salak bakar abi noldu falan derken ikinci tokadı atıcaksın
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    omuzdan destekli osmanlı tokadı lazım hafif kulağa doğru ortalayıp
    alt çene kısmı daha etkili olur direk bayılır ,zaten osmanlı tokadı o yüzden meşhur çeneye dogru vuruldugunda hiç kurtuluşu yok kaldıki bu ergenek tokadı gördüğünde bayılır olası bir durumda tokadı yerse direk ölür

hayırlı cumalar
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Basket topunu tek elimle sıkarak kaldırabiliyorum o derece büyük ellerim var bahsettiğin tokadı atamıyorum malesef komple kulak yanak şakak her yere değiyo elim çok mutsuzum
    ilkokulda okurken direk tokadı yüze gömen öğretmenlerimiz vardı lisede tokadı yersin atıyorum sağdan yedin kafa sola gitti o kafa orada kalması lazım kaldırırsan bide öteki taraftan yersin

bahsettiğin ölçülerde eli olup ayarı olmayan arkadaşlarım var fena tokat atıyorlar

Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alt çene kısmı daha etkili olur direk bayılır ,zaten osmanlı tokadı o yüzden meşhur çeneye dogru vuruldugunda hiç kurtuluşu yok kaldıki bu ergenek tokadı gördüğünde bayılır olası bir durumda tokadı yerse direk ölür

hayırlı cumalar

hafif kulağa doğru atıcaksınki uğultuyu hissetsin o tokattan sonra abi noldu niye vurdun bakışını mutlaka görmek lazım
    körler sağırlar

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilkokulda okurken direk tokadı yüze gömen öğretmenlerimiz vardı lisede tokadı yersin atıyorum sağdan yedin kafa sola gitti o kafa orada kalması lazım kaldırırsan bide öteki taraftan yersin

bahsettiğin ölçülerde eli olup ayarı olmayan arkadaşlarım var fena tokat atıyorlar

hafif kulağa doğru atıcaksınki uğultuyu hissetsin o tokattan sonra abi noldu niye vurdun bakışını mutlaka görmek lazım

abi tokat uzmanısın valla

İlker G.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Komple kulak ve yüze atabildiğim gibi aynı zamanda bilek bağlantı noktasıyla çeneye darbe edebiliyorum meziyete bak

Ulan tokat atasım geldi fena halde nerden aklıma getirdin, şimdi kalk burdan Boluya kadar git olmadı

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muştuyu tokatla demiştim zamanında sana i phoneda osmanlı tokadı app var indir onu

orta okulda fen bilgisi dersine gelen biri vardı bi tokadını yemiştim burnum kanamıştı bak aklıma geldi şimdi cidden boynumu kırıyordu neredeyse
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    muştuyu tokatla demiştim zamanında sana i phoneda osmanlı tokadı app var indir onu

orta okulda fen bilgisi dersine gelen biri vardı bi tokadını yemiştim burnum kanamıştı bak aklıma geldi şimdi cidden boynumu kırıyordu neredeyse
    Kanka o App için süngerden yapılan bi oda lazım fena kaptırıyorum ben kendimi, telefonu duvara çakma ihtimalim yüksek

life is life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok iiimiş bu

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde eller devasa 1 buçuk yıl önce validenin dükkandan adamın biri hırsızlık yapmıştı çektim bunu dışarı inkar ediyo gözümle gördüm çaldığını attım elimi çıkardım kolyeyi cebinden tam kurtulmaya kalktı bahsettiğiniz tokadı salladım dengesini kaybetti adam zaten kunta kinte gibi çelimsizdi yere düştü kafasını çarptı kafası yarıldı bi ton uğraş dur allahtan adam sabıkalı filandı polislerde kolladı yoksa kamu davasına kadar gidiyormuş iş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka o App için süngerden yapılan bi oda lazım fena kaptırıyorum ben kendimi, telefonu duvara çakma ihtimalim yüksek
    zamanında youtubeda bir tane video vardı elemanın biri tokat atıyordu birine bir kez izledim bi daha bulamadım izlediğim en iyi tokat videosuydu gifini bile yaparsın tam osmanlı tokatı
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde eller devasa 1 buçuk yıl önce validenin dükkandan adamın biri hırsızlık yapmıştı çektim bunu dışarı inkar ediyo gözümle gördüm çaldığını attım elimi çıkardım kolyeyi cebinden tam kurtulmaya kalktı bahsettiğiniz tokadı salladım dengesini kaybetti adam zaten kunta kinte gibi çelimsizdi yere düştü kafasını çarptı kafası yarıldı bi ton uğraş dur allahtan adam sabıkalı filandı polislerde kolladı yoksa kamu davasına kadar gidiyormuş iş
    Beyninin pekmezi aktı diyoruz biz bu duruma

zamanında youtubeda bir tane video vardı elemanın biri tokat atıyordu birine bir kez izledim bi daha bulamadım izlediğim en iyi tokat videosuydu gifini bile yaparsın tam osmanlı tokatı
    Ottoman Slap

Varsa bi enayi ben tokadı yapıştırırım 3 farklı noktadan fotoğraf çekeriz 3d gif olur

Buda çok karaktersiz olmuş

Buda iyiymiş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    omuzdakine benzerini çalışanlarımdan birinin koluna yaptım kabartmalı harita gibi oldu

tokat day yapalım bir gün parası neyse veririz tutalım birini tokatlayalım
    körler sağırlar

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ohaaa one yaw ortadaki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    omuzdakine benzerini çalışanlarımdan birinin koluna yaptım kabartmalı harita gibi oldu

hatta tokatın hızınıda ölçelim ona göre seedingler yaparız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Kanka ben hazırım ellerimi en nasırlı hale getirip öyle gelirim koydummu parmak izim çıksın

Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ohaaa one yaw ortadaki
    Akşam gel aynısını yapalım beyazsında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kanka ben hazırım ellerimi en nasırlı hale getirip öyle gelirim koydummu parmak izim çıksın

oldu canım hem geçen hafta ki yer bildirimimde aqua park da olduğumu belirtmiştim artık karardım

bide yukardaki bold olan yeri ben nasıl anlamalıyım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ben taşlara vurmaya gidiyorum ellerimi
    körler sağırlar

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Osmanlı Tokadı Delibaşlar - Başıbozuklar...

Osmanlı zamanında ordu çeşitli birliklerden oluşurmuş. O birliklerden biride Tokatçı birliği imiş. Tokatçı denilen askerler devşirmelerden oluşur ve gayet iri yapılı iri elli kişilermiş. Bunların özel çalışma salonları varmış. Salonlarda mermerden yapılı olan büyükçe kolonlar varmış. Tokatçılar bu mermer kolonları tokatlayarak ellerinde nasırlı bir katman oluşturur ve vuruşlarını kuvvetlendirirlermiş. Savaş sırasında ordunun en arkasında bulunur savaşın sonlarına doğru hızla savaş alanına girer ve bitkin durumda olan düşman askerlerini tek tokat darbesiyle yerle bir ederlermiş.Tokat attıkları kişinin yüzünü içeri çökertir ve beyin kanaması geçirmesine sebep olarak öldürürlermiş.
    Bu bilgilere yakın zamanda arkeolojik kazılar esnasında ulaşılmıştır.Yapılan araştırmada kafatası içene beyne doğru göçmüş insan iskeletleri bulunmuş ve araştırmaya koyulmuştur.Araştırma sonucunda bu sonuca neden olan unsurun Osmanlı’daki tokatçı birliğinin sebep olduğu öğrenilmiştir.Daha önce Tokatçılar hakkında bilgi sahibi olunmasına karşın bu durum araştırmacıları çok şaşırtmış ve daha derin araştırma yapmaya itmiştir.Araştırma sonucunda ölümün kafatasına yapılan ilk vuruş ve boyna yapılan ikinci vuruş neticesinde geldiği ve bu neticede kafatası ve boynu kırılmış düşman askerlerini bulabildikleri sonucuna ulaşmışlardır.
    Osmanlı Tokat’ının 4.Murat döneminde ortaya çıktığı tokatı atan ilk kişinin Sadrazam Hafız Paşa olduğu rivayet edilmektedir.

Alın beyler olayın çıkış noktası

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)