Tarık bordosu güzel duruyor vallahiHer an alabiliriz
.
bizim okulda 2-3 tane cupra 1 tane de bocanegra var görüyorum sık sık .. ben olsam kesinlikle cuprasını alırdım ..
ayrıca 1.4 tsi ve çift turbo .. turbo + sc değil ..
bakınız resmi sitesi ;
![]()
Araba cıft turbo flan degıl,Vw artık SC de olsa Turbo da olsa yaptıgın ısın sonuna T koyuyor.Aynı durum cıft Sc lı yenı s4 te de mevcut.Sıtedekı tamamen cevırı ozurlulugu.Sc+turbo araba,kaput altına bakın
Nasıl bir siteyse bu seat Türkiye twin charger arabaya çift turbo,son hızı 225km olan arabaya 255km yazıyorlar.
Fiyatına göre iyi bir araba alıp binilebilir.
Bildigim kadariyla kisitli sayida uretilecek ve ozel olacak.Alan ozel bir arabaya sahip olacak.Ben olsam Bocanegra alirim,aklima girmis durumda.
ınternette cevremde vs o kadar dsg ıle ılgılı problemler duyarken dsg sanzıman almak bana gore mantıksızlık
sahsen manuel olsa superdı ama ben dsg alıp ıhale almam sahsen basıma
sorunsuz dsg kullananlar olabılır ama sorunlularda pek cok bende rısk almam (dsg sahıplerı kızmasın)
Stock surenin problem yasayacagini zannetmiyorum.Ama yukleyen sadece DSG'de degil,her sanzimanda problem yasiyor.Sadece filtre ve egzoz problem cikartmaz bence.
tsi makina olucak 180 ps olucak chiplenmicekyapmayın allah aşkına kaşıntıdan yara olur adamın bı yerı
![]()
DSG şanzıman hakkında aklım iyice karıştı
şimdi anladığım kadarıyla eğer araç orjinal kalırsa DSG de bir problem çıkmıyor. ancak işlem yapılınca DSG problem çıkartabiliyor. bu doğrumudur?
bildiğim kadarıyla DSG şanzıman yüksek torka dayanıklı değil yanlış mı biliyorum??![]()
bir keresinde kafa tutmak gibi bir cahillik yaptım ve sonuç rüyalarıma girecek kadar kötüydü benim içineve gittiğimde gecenin yarısında seat ın web sitesine nasıl girdiğimi hatırlamıyorum çift turbo olduğunu orda okumuştum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)