aman allahhıım oda neeeyy Xbox almalıyııım![]()
GT5 balonundan sonra bunu özenle yapıcaklardır . Bence FM GT i şah mat hamlesine gidiyor
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
kinetik nasl olcak , oynarken nasl bi his wericek cok merak edioyrum.. sonucta eller havada,bosta oynuosun karsidan bi baski gelmicek falan :-S en azindan araba yarisinda direksiyona dokunmadan ne kadar tat verir...
Hissiyatı ben de merak etmekteyim...xbox şart oldu![]()
BEnde iki konsolda var... Ama objektif olursak xbox360 a bu grafiklerle forza gelemez... İmkansız bence...
Everyday I ** Çapulling!!!
bakalım ne yapıcaz o bni gördüğünde alıyomuyuz ps3 dio bnde xbox alalım diorum übu muhabbet son 2 gündür böle gidio.
simdi soledım teknosa vs garantılıymıs onların bn garantısıne dıe basladı ..taaa anasının nıkahına gonderıolar garantıye kıcıkırık mp3 player ıcın bıton ugrastım dıo .
en yakın arkadaslarından bırınde cafe var kı arkadası tamıratını kendı yapan bı adam .
aslında soel bı cozum olabılır bn arkadasımdan xbox u alır ps yı verırım arada bı degısmıs oluruz![]()
rıdvan abi ps alma yaww Xbox varken arkadaşınla değişceıne bence al bı xbox senın makınen olsun arkadaşın xboxa alısırsa ps3 le degısmez bence![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)