Hatırlarsanız tokyo driftin son sahnesinde Seanla Dom yarışıcakları zaman Handan açılıyordu konu Dom Han benim eski arkadaşım benimle takılırken amerikan arabalarını severdi diyo
Yani dediğim gibi 4-5.filmler tokyo driftten önceki olaylar![]()
psn: DAGHAN26
Bu filmde niye polisiye yapıyorlar anlamıyorum, Bizim istediğimiz polis değilki araba - manita![]()
Şimdide paralı askerler gibi polisler peşinde,
michelle rodrigeze platonik olduğum için seyrediodum bu filmi.bu filmde yok herhalde göremedim üzüldüm (:
Çok güzel eski kadro komple toplanmışAncak filmi iyice polisiye filmle çevirdiler eski tadı özellikle ilk filmin tadı hiç birinde yok.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Yanlız birşey söylemek istiyorum bazı atlama zıplama bölümleri cod 6'dan alınmış gibi hani helikoptere koşarak yetiştiğiniz bölüm falan varya..![]()
Güzel gibi vin diesel olunca epey sapıtıyor bunlar![]()
4de
okuldan kaçmıştım yagmurluydu bıde hava kız arkım gelcekti o kaçamamış filan ulan sucuk gibiyim zaten yururken denk geldı hızlı ve ofkelı 4 altın bulmus gıbı sevınmıstım be![]()
İlker G.
Daha varmış ya izlemeden bilemeyiz eskisi gibi tat verip vermeyecegini,4'de biraz duygusallık vardı kurgu anlamında çok güzeldi..büyük ihtimal bu film de böyle olur
ne olursa olsun giderim ben zaten recep ivedik ve fast and furious serileri başka sinema kültürüm yok![]()
imzasız..
Forumca gidelim çıkınca havalarda düzelmiş olur o zamana hemde ufak bi buluşma yaparız![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)