İlk CC otomobil 1935-1942 yılları arasında üretilen Peugeot 402 Eclipse dir.![]()
206 cc nin ilk reklamında görülen araç
http://www.youtube.com/watch?v=KRZIkseNJHE
edit: video linki eklendi.
İlk CC otomobil 1935-1942 yılları arasında üretilen Peugeot 402 Eclipse dir.![]()
206 cc nin ilk reklamında görülen araç
http://www.youtube.com/watch?v=KRZIkseNJHE
edit: video linki eklendi.
Tente çok daha şık duruyor mercedes kullanıcıların çoğu aracını zaten garaja çektiği için metal tavana gerek yok deforme olmuyor sebep bu. unutmayalım dünya genelinde araçlar merdeces ve diğerleri diye anılır rakibi çokda olsa hiç bir otomobil mercedes olamaz.
Tente gayet guzeldir yahu. Ozellikle Acik renk aracta Yesil, Lacivert, Kiremit tente cok rijit duruyor.
///Mürüvvette endaze olmaz.
1 sene kadar Nissan 350z cabrio kullandim...Roadster oldugu icin ici kucucuk ve dolayisi ile ustunu kapayinca tabut gibi birsey oluyorduYuksek hizlarda cok fazla ruzgar aliyordu ve sol on cam tarafindan arada sirada birkac damlada olsa yagmur aliyordu...Burada daha gormedim ancak TR'de bezin kesilme ihtimali fln var..Ikinci araba olarak sadece yazin ustu acik sekilde kullanilacaksa cabrio arac iyidir ama yaz kis gunluk kullanim icin rahatsiz edici...
Mercedes bu tente işinde çok başarılı bence ve konuyu açan arkadaşa görüntüye fazla bakma ve takılma derim..Hele ki bahsettiğin ve eleştirdiğin firma Mercedes 1991'de w124 kasaya elektrikli tente icat ettiğinde ödül almış bir kaliteye sahiptir ve bu 1991-1992 üretimli araçların tentesi hala günümüzde sorunsuz çalışmaktadırlar![]()
mercedes e cabrio ve audi a5 cabrionun tek kötü yanı sanırım arkada oturan varsa üstünü açamıyosunuz.. kafaların sıkışma tehlikesi var audi a5 cabrioda olduğuna eminimde mercedes e cabrioda emin değilim..
bu olay dışında saçma bişey yok bence.. ben bmw 3 cabrioda bu sorunu hiç duymadım tentelide olsa sac da olsa..![]()
mercedes e içinde bi ara düşünmüştü sac tavanlı yapmayı ama ne olduysa vazgectiler üretim araba cabrio ise tentelı olacak kesınlıklekı cabrıo oldugu bellı olsunayrıca sac tanav olayında mercedes SL lerde sunroof bile yapmıs bmw de olmayan bısı bu
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
ben clk cabrio kullanıyorum gayette memnunum yalıtımı olsun açılıp kapanması ve duruşu gayet beni memnun ediyor şimdikilerde cabrio havası yok sanki cabrio dediğin tenteli olur![]()
Puglarda bile kullanılıyor demişsin ama nasıl gıcırdadığından haberin yok sanırsam lak lak lak diye ses bile yapıyor
Mercedes tente yapıyorsa zaten mercedes olduğu içindir![]()
ses konusunu tartışmaya gerek yok bence tentede olsa sacda olsa ses yapıyo zaten seslere katlanamayan birinin cabrio araba almasını tavsiye etmem.. bi önce ki kasa z4 üm vardı ufacık tentesi bile gacır gucur tangır tungur ses yapıyodu şimdi sac tavanlı e93 kullanıyorum bu da farksız gerçi z4 den daha sessiz ama yine ses var..
mercedes e cabrionun tenteside sessiz değil yeterince ses yapıyo hatta sac tavanlı slklarda su bile alıyo mercedes yaparsa iyi yapar diye bişey yok.. zaten kul yapımı sonuçta gökten inmiyo arabalar her markanın hatası olur.. peugeot 10 milyarsa mercedes 40 milyar arada ki 30 lira fark kullanırken hissedilir tabi ama bu peugeot çok dandik demek değildir bence peugeotta 40 lira olsa eminim mercedes kadar sağlam yapar..
yani bu demek oluyo ki ne kadar ekmek o kadar köfte..![]()
mercedesin sanırım beceremediği tek konu; yüksek devirli motora sahip bir araba üretmek
hepsi devir düşmanı mersoların..![]()
bence cabrio lar hakkında daha fazla araştırma yapmalısın e92 tek tuşla acılıp kapanıyorda e class ta elinlemi kapatıyorsun ani hava deişimleri demişsin güneşli havada giderken bi anda -10 olup lapa lapa karmı yağıyor yağsa bile çek kenara 20 saniyede kapa tenteyi ayrıca yeni e class 40km/h a kadar acılıp kapanma imkanıda sunuyor arkadaşında e46 varmış yazın takmasın hardtop u amacına uygun kullansın yazında tenteyle takılsın cabrio nun tente olması farklı renk secenekleri sunması başlı başına bir kalitedir zaten
E CLASS
Mercedes-Benz E Sınıfı’nın sedan karoserlisinin aksine, daha sonra çıkan E Sınıfı Coupe, Mercedes ürün gamında CLK’nın yerini almıştı. Fotoğrafları kısa bir süre önce ortaya çıkan E Sınıfı Cabrio da CLK Cabrio’nun boşluğunu dolduracak. 2010 ilkbaharında yollara çıkacak E Sınıfı Cabrio’da kullanılan tente tavan 40 km/s hıza kadar açılıp kapanabiliyor. Tavan açma-kapatma işleminin süresiyse 20 saniye olarak açıklanıyor. Mercedes E Cabrio’daki en büyük yenilik kuşkusuz ki AirCap türbülans önleme sistemi. Bu sayede otomobilin iç mekanında oluşan rahatsız edici hava akımının önüne geçmek mümkün olmuş. Tıpkı 2004 yılında tanıtılan AirScarf sistemi gibi Mercedes-Benz’e özgü AirCap sisteminde, şu an satılmakta olan otomobillerdeki rüzgar deflektörüne ek olarak, ön camın üst kısmında 6.1 cm kadar yükselebilen bir ağ bulunuyor. Sunroof ağına benzeyen bu ağ bir düğme yardımıyla elektrikli olarak açılarak içeride türbülans oluşması engelleniyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)