iyide brolar ben hala çözemedim ,şule nasıl kzının katili ?
Printable View
iyide brolar ben hala çözemedim ,şule nasıl kzının katili ?
bir daha izle kendin çöz :)
daha heyecanlı oluyor...
benim bugüne kadar izlediğim diziler arasında senaryo bazında 1 numaradır Behzat Ç.
oha dedim çüş dedim, yuh dedim hayvan dedim. nasıl bir bağlantıdır, nasıl bir taşların yerine konmasıdır bu arkadaş.
bu senaristlerden korkulur he, aklında bunca şeyi kuran adam, normal hayatta her türlü bo.u yer :D
"oyunculuk" bazında da en iyi oyuncu kadrosuna sahip dizidir herhalde, bütün oyuncular HADDİNDEN FAZLA iyi oynuyorlar.
en basitinden, behzat'ın parkta hayaleti iterek yere yapıştırması bile MUAZZAM dı oyunculuk bazında.... ki basit bir detay yani...
yürekten kutluyorum....
Bu arada haberiniz olsun Eda yengeniz olur ona göre yanlış olmasın :D
evet doğru orası da vardı toplu sıktılar ama behzat da en az iki üç el atmıştır orada da. yani en azından neden bitti lan bu mermi demiyoruz. o yönü güzel işte. hoş şu var. o helikoptere 30 tane mermi girme o helikopter düşer o ayrı :) ama genel itibariyle şu an en iyisi tabii o su götürmez bir gerçek.
RTÜK dizinin ensesindeymiş yeni sezona yayınlanmayabilirmiş bile
face sayfasında yazıyordu.:soru:
Babamla izledik .
Son sahnede tam kefeni açtı behzat
Babam;
Haasssskttr.
:D
hayaletin söylediği türküüüü
HAYALET'İN SESİNDEN O TÜRKÜ - WEB TV :: Hürriyet
ben bu diziyi hiç izlememekle sanırım hata yapmışım :(
valla ben ömrüm hatayım boyunca böle bir final görmedim millet görsün bütün sezon nasıl bağlanır adamlar bütün sezonu birleştirdiler izlerken hop oturup hop kalktım yeminle
ezelmiş vadiymiş hikaye senaryoya gell!!! çok fena çok kafayı kesttim yaa bu ne :o
Soner abi boxsetler var nette indir sezon halinde :D
tüm bölümleri izlemek isteyenler için göki den geliyor
http://www.techturkey.com/forum/2239800-post659.html