iyide brolar ben hala çözemedim ,şule nasıl kzının katili ?
iyide brolar ben hala çözemedim ,şule nasıl kzının katili ?
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
bir daha izle kendin çöz
daha heyecanlı oluyor...
benim bugüne kadar izlediğim diziler arasında senaryo bazında 1 numaradır Behzat Ç.
oha dedim çüş dedim, yuh dedim hayvan dedim. nasıl bir bağlantıdır, nasıl bir taşların yerine konmasıdır bu arkadaş.
bu senaristlerden korkulur he, aklında bunca şeyi kuran adam, normal hayatta her türlü bo.u yer
"oyunculuk" bazında da en iyi oyuncu kadrosuna sahip dizidir herhalde, bütün oyuncular HADDİNDEN FAZLA iyi oynuyorlar.
en basitinden, behzat'ın parkta hayaleti iterek yere yapıştırması bile MUAZZAM dı oyunculuk bazında.... ki basit bir detay yani...
yürekten kutluyorum....
Loading...
Bu arada haberiniz olsun Eda yengeniz olur ona göre yanlış olmasın![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
evet doğru orası da vardı toplu sıktılar ama behzat da en az iki üç el atmıştır orada da. yani en azından neden bitti lan bu mermi demiyoruz. o yönü güzel işte. hoş şu var. o helikoptere 30 tane mermi girme o helikopter düşer o ayrıama genel itibariyle şu an en iyisi tabii o su götürmez bir gerçek.
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
hayaletin söylediği türküüüü
HAYALET'İN SESİNDEN O TÜRKÜ - WEB TV :: Hürriyet
ben bu diziyi hiç izlememekle sanırım hata yapmışım![]()
tüm bölümleri izlemek isteyenler için göki den geliyor
http://www.techturkey.com/forum/2239800-post659.html
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)