nerden çıktı bu leyla mecnun dizisi oyuncuları arkadaş. içine ettiler resmen dizinin. kesin aynı firmanın dizileridir. behzat ç tuttu, leyla mecnun tutmadı tabii. yapıştır gitsin
nerden çıktı bu leyla mecnun dizisi oyuncuları arkadaş. içine ettiler resmen dizinin. kesin aynı firmanın dizileridir. behzat ç tuttu, leyla mecnun tutmadı tabii. yapıştır gitsin
biraz yavan geldi bu hafta sanki ,ama eraya paket bombaydı![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
istanbul ve ankara arasındaki dil ve yorum farkını net gosterdi birbirlerinin soylediklerini anlamıyorlar ikide bir bu ne dedi bana ne dedin bana işmi atıyon![]()
ahahah balık kaç cm olayıda iyidi .Gündemde ne var baya iyi monte ediyorlar diziye![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
bende sürekli takip ediyorum leyla ile mecnun u çok güzel bi dizi behsatla harun leyla ile mecnuna konuk oldular o bölüm güzeldi ama nedense banada acayip geldi dünkü bölüm leyla ile mecnun oyuncuları ankarada pek olmamış gibiydi ama genede güzeldi her iki dizide kendine has güzelliği var ve ikiside tutmuş diziler ama değişik bişey olmuş![]()
bu aksam iş pişerbehzat amirim biner beygire ahaha
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)