behzatın mala bağlamasına kadar bugüne kadarki en iyi bölümlerden biriydi![]()
ahahahhahaha
aynen
cok cok güzel oldu.
helal olsun.
sıkıyorsa kaldırsınlar demişti yönetmen helali hoş olsun.
bipsiz izlemek için başka bir film izliyordumki film bitince behzata döndüm.ama yarısı bile yettigüzel bölümdü
harunun,edayla zina yapıyoz diyince koptu kayış bende![]()
Bir dizi ancak bu kadar muhalif olabilirdi herkeze heryere giydirdiler helal olsun diyorum , van ünitersitesinde ki olayı da atlamadılar bu arada
Yahu ben hep internetten izlediğim için gününü tam bilmiyorum ama cumartesi oynamıyormuydu bu dizi. Ben bekleyip bipsiz izliyorum çok keyişfli oluro![]()
behzatın oyunu çok başarılıydı bence özellike son bölüm direk canlı tıyatro performansı gibi olmuş kamera arkasını görmek isterdim muhalif kısmı oldukça ıddalıydı en beğendiğim bölüm diyebilirim .
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Çok güzel bir bölümdü.Yemek yaparkenki muhabbet de çok güzeldi.![]()
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Bipsiz 78. Bölüm
Behzat Ç. - Star TV - Türkiye'nin ilk özel televizyonu
Şu "dila hanım" dizisine her hafta mütemadiyen sövüyorum, bitse de amirim başlasa.
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Su dila rizaya versede dizi bitse kurtulsak.
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
behzat gene lafı koydu. ne zamandan beri bu ülkede hak arayanlar terorist oldu diyerek![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Bide metro konusunda ta ordan izmire boruyu uzattilar ya helall
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Eleman güzel yardırdı.
Biz amerikan katili miyiz, sen de ne mesaj kaygılı adammışsın abi ya. ahuhah iyiydiamerikan katili derken Dexter'a da selam çaktırlar.
![]()
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)