ekleyemeden geçemiycem senin rocco ya ve mürselin sti a koskocaman bi maşallahikiside cidden çok güzel
![]()
5 kisiydik ama olsun guzel bi bulusmaydi Alp le tanisiyoduk zaten Mursel ve Burakla tanisma firsatimiz oldu cok guzel insanlar cok memnun oldumkanat iyiydi herzamanki gibi ama kunefe agir geldi bana biraz
sonradan oturdugumuz cafede bir kedi arkadasimiz dahil oldu bize bu aksam foruma katilir oda
Alp in yakin arkadasiymis kendisi
tekrarlayalim bunlari arada
![]()
Aynen güzel bir gündü, ben teşekkür ederim arkadaşlar geldiginiz için.kedi nereye yatıcagını bilmedi sıcak bi yer bulmak için.
Kubilay, teşekkür ederim daha iyileri sizlerin ve bizim olur inşallah.![]()
Arkadaşlar daha iyileri sizin olur inşallah.Güzel buluşmaydı gerçekten.Kedi olayıda iyiydi.Aramıza girip çaktırma panpa diyodu sanki![]()
Şu konuya bir güncel çekelim. Bi buluşma olsun artık şöyle vizelerle finaller arasında. Bu sefer bende geleceğim inşallah.
"Korkmadık, savaştık"
Bundan sonraki her cumartesi sınavım var,pazar olduğu sürece şu gün buluşacağız demeniz yeterli.
Birde 15inde sanırım drift&car show gibi bir organizasyon var Cemsa'da oradan buluşup oradan biryerlere gidebiliriz.
Gider valla sıkıntı yok haftasonu görüşelibiriz. Mürseli gördüm bugün oda gelmiş uyarsa bende cıkıp gelirim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)