Top vitesciler bir daha gelsin, tekturkiyeyle Atasehir'de gazlama gecesi duzenlensin. Baska turlu affetmem. Ozur dilemesinler hic
Printable View
Top vitesciler bir daha gelsin, tekturkiyeyle Atasehir'de gazlama gecesi duzenlensin. Baska turlu affetmem. Ozur dilemesinler hic
ben olsam davayı acar yada direk adamlara der parayı ister alır arabaya yatırım yaparım:D
Herkes için genel bilgi amaçlı birkaç detay paylaşmak istedim.
Bu yaz Kuzey Irak'a gittim ve Erbil havaalanına indik. Havaalanına girişte Welcome to Kurdistan yazıyor. Birçok ülke Amerika ve avrupa zaten buryı kurdistan olarak benimsedi ve artık zaten bölgenin adı bu. Yaklaşık 1 hafta geçirdim arkadaşlarım ve birkaç akrabam iş sebebi ile orada yaşıyor. Bu durum ne bölge halkı nede bizimle alakalıdır. Amerika geldi çökyü ve yaptı diyorlar. Halen büyük siteler ve alışveriş merkezleri eğlence alanlarının girişinde otomatik silahlı korumalar var fakat şehir gayet sakin ve güvenli. Bu ülkenin sorunlu kısımları Bağdat , musul gibi bölgeler ve zaten bu Ceremi ve diğer köpekler o tehlikeli bölgelere gitmeye götleri yemeden farklı rota belirlemekteler. Programı ingilizce ve biraz edebiyat bilen kişiler tamamen tribünlere oynanan bir şerefsizlik şovu olduğunu görecekler. Ypılan yorumlar hareketler tamamen kansızlık ve adilik kokuyor. Türkiyem'in sınırından geçtikten sonra ellerine bir bildiri veriliyor üzerinde TOP gear logolu ve orda direkt olarak bize giydirilmiş zaten tamamen yalan dolan. Bu bildiri mektubu gökten zembillemi indi be pezevenkler. Anasını satiyim sanki sadece 3 kişiler. Memlekette 1 kişide yelek miğfer yok bu dingiller arbada tam techizat gezdiler.
Asıl kendi toprakları dediği yerde 1000 senedir kan husumet durmadan hunharca devam etmekte ama onlardan hiç bahsetmek yok.
Bazı arkadaşlar büyütmeyin falan demişler ama ... Benim amerikadan gelen karşıladığım bazı insanlar vardı hiç tanımadığımız onları gezdirirken Topkapı sarayını bir arap kafile gelmişti 500 kişilik ve bu amerikalılar onların Türk olduğunu zannedince nekdar yanlış tanıtıldığımızı anladık. Kadınlar bize '' sizin evde televizyon varmı '' diye sordular yaaa siz neden bahsediyorsunuz.. Bu insanlar dünyanın sadece televizyonda gösterilenden ibaret olduğunu sanan beyinsizler.
Bu şekilde bir tanıtımla şimdi tüm ingiltere amerika vs. otomobil severler bizi iç savaşta zannedecek..
Sadece bununlada kalmayıp zulüm ve katliam yapan bir Ulus olduğumuzu zannedecekler. Kusura bakmayın ama bunun hafife alınacak tarafı yoktur.
ARKADAŞLAR MAİL FACE TWIT ELİNİZDEN GELENİ YAPIN BUNUN BİR ÖZÜRÜ OLMALIDIR.
Zaten devlette bu konuda birşeyler yapmalıdır. Sadece bizim çabamızla kalmayacaktır.
kürdistan u.k. derneği ile bbc nin ortak yapımından ne bekliyoruz ki ? şerefsiz köpekler
Bizim Ulusumuz 600 senedir sorunsuz yaşamaktadır. Bu memlekette yaşayan herkes kardeştir. Toplumu birbirine düşürmeye çalışan düşmanlardan Allah bizi korusun.
Arkadaşlar ya bunlar hep olan şeyler sanki ilk defamı oluyor da bu kadar kızıyorsunuz. Çok ilginç doğrusu tabiki bazı olayların tasvip edilecek tarafı yok. Ama bunlar şov adamı hangi ülkeye gitseler o ülkenin zayıf taraflarını dalgaya alıyorlar okadar bölümlerini izlediniz madem hiç mi yok aklınızda kalan? Ayrıca Benmi yanlış gördüm yoksa sizler mi ama Türkiye sınırından geçtikten sonra Şırnak,Silopi tabelalarının altındayken üstlerinde miğfer yelek falan yoktu Türkiye'ye geçtikten sonra bunları çıkardılar öyle değilmi aksini düşünen bir daha seyretsin derim. Onları savunmuyorum İngilizilerin hatta avrupanın gözünde ne kadar değerimiz hatta onlara göre nasıl yaşadığımızı da biliyorum. Hala fes taktığımıza evimizde telefon yada televizyon olmadığını sanıyorlar.Hatta Amerika'da yaşayan çok sevdiğim bir dostuma sizin orda pek otomobil yokmuş kaç tane deven var diye sormuşlar ve bizimki bu soru karşısında çok şaşırmış. Bende rastladım bu tip olaylara. Böyle sanmaları sizce onların suçu mu? Yoksa Türkiye olarak kendimzi düzgün tanıtamamamızmı? Ya da elimizden geleni yapmamamızmı? Tabiki ülkemiz en kötü şekilde değerlendirilecek ama bizim de birşeyler için çabalalmamız lazım bazı olaylarımızı çözmemiz lazım. Her ne kadar Türklüğümüze ve kutsal vatanımıza söz söylettirmemeye çalışsakta madem bu kadar ciddiye alındı bu konu, O zaman biraz eğri oturup doğru konuşmakta lazım diye düşünüyorum.
İngiliz kraliyet ailesi tarafindan secilmis misyonerler bunlar. Devletin parasini kullanarak ayda 600 bin tl gibi otombil programi yapiyorlar. İngilizlerin ustun irk oldugunu kendince dunyaya kanitlamya calisiyorlar. İtalyanlari ezerler almani sevmezler amerikanla alay ederler. Bizle dalga gecmelerini bekliyordum zaten. Normaldir buna ragmen tum dunya onunde saygiyla eyiliyor. Otomobil firmalari sevmese de test icin ucakla araba gonderiyor dunyanin obur ucundan :) top gear bu farklidir herseyden
Türkiyeye girdikten sonra tekrar giyiyorlar yelek ve miğferleri. Siz tekrar seyredin bence. Ayrıca bunu bütün dünya izliyor. Çamur at izi kalsın ... sen nekadar bağırsanda şimdi biz şöyleyiz böyleyiz diye adamların kafaya yerleşti bikere artık bu itlerin lafları canım kardeşim. Polyannacılığı bi kenara bırakalım . Gerçekten kendimize bakalım biraz.
Burası Iraktan kotu deseler iyiydi.
-Gelen zarfta : Sizi aptallar gerizekalılar, Savaş olmayan barışçıl yerden, savaş ve terör olan bölgeye geçtiniz. Sadece bu sene 9 saldırı oldu. Eğer şanslıysanız biran önce otele varıp dışarı çıkmayınki canınızı kurtarma şansınız olsun. Ve daha neler var tum diyaloglar bugün yayınlanacaktı ing. bilmeyen vatandaşlar için.
Şuan star haberde..
Ya aslında bizim sahil kenarlarına yerleşme düşüncesi olan İngiliz ipneleri korkmuşsa bize bi yandan faydası da olur..İpneleri korkutup caydırıcı olur..
showtv suan yayinliyor
Şimdi de Show haberde...
ceza sahasında...
Bugün anca izleyebildim
Türkiyeden çıktıklarındada kapattım
Yolların durumuna laf etmeleri komik kendi ülkelerindeki şehir içi yolları bizim güneydoğunun yolları ile yarışır..
Ayrıca o gelen kağıttaki yazılan yazı kimin fikri ise güzel politika yapmışlar..
Irakta savaş yoktu ordan çıktınız savaş olan ülkeye girdiniz, kürtler özgürlükleri için savaşıyorlar.
Birincisi Irakta savaş yoktuysa götünüz niye Musula girmeye yemedide etrafından dolanmak için İrana girmeye çalıştınız?
Iraka savaşı kim getirdi? Kürtler özgürlükleri için savaşıyor diyorsunuz bırakın kürtleri orda savaşanlar PKK. İsmini zikretmeyemi korkuyorsunuz yoksa unuttunuzmu sürekli Amerika ile birlikte silah yardımı yaptığınız terör örgütünü?
Ne güzel demişler kürtler özgürlükleri için savaşıyor diye. Aslı bile olmasa onların bir sebebi var. Sizin gibi petrol için dünya ülkelerine savaş getirmiyor dini imanı para olan şerefsizler.
Mantık olarak tabiiki yerle bir ettikleri Iraka gidip burası çok güzel burda kürtler çok sıcak kanlı burda savaş yok diceklerki kendileri içine edip sahiplendikleri için insanları korkmasın seyahat etsin para kazandırsın yatırım yapsın.
Türkiyenin genç nesli, coğrafi konumu, büyüyen ekonomisi ortada.
İngilterede okuyan arkadaşım ile saatlerce konuşuyoruz şuan içlerinde bulundukları durum rezalet. Sürekli protesto ayaklanma var insanlar mutsuz ekonomi bitik vaziyette. Yani Türkiyeye laf etmeleri çok doğal.
Buarada 7/24 365 gün yağmurlu ülkenden çıkıpta benim ülkemin güzelliğini sorgulamak sanamı kaldı keko.
Sen önce 100 beygirlik arabayı kaygan asfaltta kullan yurdumun genci hergün o asfaltta neler yapıyor öyle piste çıkıp supersporla zamk gibi asfaltta zaman kasmaya benzemez.
Bilek var bilek var ..
yorum cokguzel .amerikada arkadasim var tabi bi cok kisinin arkadasi oldugu gibi hatta amerikada yasayan uyelerde var burda amerikanin son durumunu yazsınlar buraya okadar mal gerizekalilarki nasil dunyaya hukmediyolar anlamiyorum.yollari berbatmıs ekmek bulamayan aileler hızla cogaliyomus komsular para toplayip yardim ediyomuslar ben hergun konusuyorum msnde telefonda Turkiyeyi tanimiyosalar onlarin beyinleriyle sorunlari var demektir.ayrica gece 10 dan sonra dısari cıkmaya korkuyomussun hemde baskentlerinde.