Sitenin şifresiz olarak gezilmesinin engellenmesi lazım. Google'da bile vf34 arıyorsun, 5. sırada burada vf34 ile ilgili yazılar çıkıyor.
Google'a top gear yazın bakın ne çıkacak karşınıza...
Printable View
Sitenin şifresiz olarak gezilmesinin engellenmesi lazım. Google'da bile vf34 arıyorsun, 5. sırada burada vf34 ile ilgili yazılar çıkıyor.
Google'a top gear yazın bakın ne çıkacak karşınıza...
valla ben kapattım botları, kıyameti kopardılar
ben bilmem ben
Rantorum şifresiz giriş kapalı olmalı. Benim üye olduğum diğer siteler'de üye olmadan içerik göremiyorsun.
Bu arada elemanın biri twitter'da çok güzel geçirmiş. Twitter'i olanlar @topgear'a geçirsinler aynı yazıyı :
Twitter / caner__: @BBC_TopGear At your next ...
BC_TopGear At your next episode, please try to board a plane in London Heathrow with your "friendly" lighter and head scarfs.
Meali şu : Bir dahaki sefere heatrow havaalanına şirin çakmağınız ve çarşaflarınız ile girmeyi denesenize...
geçen akşam özgün söyledide unuttum ayda kaç milyon farklı IP tıklıyo siteyi :D bu kadar tıklanmak cildi bozar :D
şu anda milliyet bizi görüyor mu burdan??? küfür etmek istiyorum...
bari nezaketen plakayi kapasalardi... ayiogluayininoglu
twitter'dan da bişeyler yazmak lazım bu şerefsizlere.. orda da account'ları var
İngiltere’nin en ünlü otomobil programı Top Gear, yılbaşı özel programı için Filistin topraklarındaki Beytüllahim şehrine gitti ve Türkiye'ye de uğradı. Ancak program sunucularının Türkiye hakkındaki gerçek dışı ve abartılı iddiaları izleyenleri hayal kırıklığına uğrattı.
BBC’de yayımlanan ve dünyanın her yerinde milyonlarca kişi tarafından ilgiyle izlenen Top Gear’in üç sunucusu Jeremy Clarkson, Richard Hammond ve James May, İsa'nın doğuşu konseptiyle üstü açık spor arabalarla Beytüllahim'e gittiler. Programın bütün dünyada dün akşam yayınlanan bölümünde üç sunucu önce Kuzey Irak'ta Erbil'e gitti.
Kuzey Irak'ın güzelliklerine aşık olduklarını söyleyen sunucular "hayatımızda gördüğümüz en güzel doğa", "Bu bölgenin insanları harika ve son derece barışçı" diyerek övgüler sıraladı.
Programın ilerleyen dakikalarında Silopi'den Türkiye'ye giren üç sunucu panik içinde korku propagandası yapmaya başladı. Abartıp kurşun geçirmez yelekler ve miğferler giyen sunucular Türkiye'nin güneydoğusunun savaş bölgesi sayılması gerektiğini iddia ettiler.
Kuzey Irak'taki barış ikliminin Türkiye'nin güneydoğusunda yerini savaş ortamına bıraktığını savunan üç sunucu Türkiye'yi yerden yere vurdu.
Programın son bölümünde ise Suriye'ye geçen ekip bu kez "Burası çok güzel hatta Türkiye'ye göre çok çok güzel" mesajları verdi.
Ünlü programda Türkiye'ye hakaretler yağdı - Milliyet.com.tr
imzanı görünce şaşkına döndüm rebel :D
adamın bildiğin fotoğrafını çalmışlar bu siteden bişeyler oluyor demekki...
puhahahaah bu foto ne alaka haberle yaw :D
söle dunyaca ızlenılen bı tv programımız yokkı bızde propaganda yapalım.
edit: anlaşıldı:)
ben şahsen barbar türkler lafından hoşlanmışımdır hep.. bu i.nelerin yaptığı iyi bişey demek değil bu ama demek ki zamanında dünyayı güzel üzmüşüz ki hala bi çekememezlik bi düşmanlık var..
kötü bişey değil ama en azından haber verselerdi :)
Dedem hep derdi: ''Oğlum Türk'ün dünyadaki tek düşmanı İngilizlerdir.''Boşuna söylemiyormuş demek ki.Değişen birşey yok..Ben bu video konusunda çok heyecanlıydım.Ama videoyu izleyince o konuşmaları duyunca esas amacın farklı olduğunu gördüm.