susmanız için yazmıyorum tabi.
biliyosunuz zaten. :)
mesele bentley, vw değil.
mesele ingilizlerin kibiri.
yeğennn... :D
Printable View
susmanız için yazmıyorum tabi.
biliyosunuz zaten. :)
mesele bentley, vw değil.
mesele ingilizlerin kibiri.
yeğennn... :D
bence bu topgearın falan bir e mail adresi var mı acaba ? bunlara toplu bir msj atsak
top gearınde calısanlarınında hepsıne turkıye gırsın ;)
Ya beyler dert ettiginiz şeye bakın, ben bu malların arasında çalışıyorum tam 6 aydır. Ne iş yaptıgımı bi çok insan biliyor.
Daha öncede defaeten ingilizlerle çalıştım. Hayatımda gördügüm en tembel, en derme çatma, en kibirli, en kendini bi halt zanneden, en kaypak, en çıkarcı toplumlardan birisi..
Aslında milliyetçi görünen ama bu milliyetçiligi sadece futbol maçından ibaret bi toplum. Ne erkegi erkek ne kadını kadın...
Yaşlıları gençlerinin haline bakıp üzülüyor.. Bizdeki büyüge saygıya, örf adet olayına gıpta ile bakıyorlar..
Bunlar bizi kötülese nolurrr kötülemese nolur.. misak-ı milli ile ayarın kralını verdik zaten... 3*5 çapulcunun lafıyla mı bölünecek bu vatan..
Ha unutmadan geçemeyecem, gece yarısı ekpressini hatırlayanınız vardır..
O ekpress gecenin bi yarısı girsin diyorum ;)
bencede kürtler bağımsızlık arıyolar ne demek ya ? bağımsızlıklarını nerde arıyolar töbe töbe burada kurulacak yeni bir devlet ortadoğuyu komple kaosa sürükler bundan çıkacak karmaşadan faydalanacak olan gene abd gene avrupa
önce yorumları okudum izlemekten vazgeçtim.ambargo koyuyorum bu yavşaklara.ingilizlerin yarası eskiden zaten gayet normal bu davranışları domuzların
S.... böyle bölümü arkadaş. Çok severdim kendilerini aq İngilizleri. Bir izleyici bir izleyicidir. Sieee...
tamamen şerefsizlik olarak nitelendiriyorum.
Türkiye ye girdikten sonra çelik yelek giymeleri ve Türkiyeden çıktıktan sonra Suriye hakkında Türkiyeden daha iyi demeleri tamamen aşağılayıcı bir durum ve bu görüntüler sayesinde İlgilteredeki halk Türkiye ve halkı hakkında kötü düşüncelere sahip.
bu özellikle yapılan bir durum yani politik bir neden...
bu zamana kadar programlarını severek izlerdim ancak bu son program olmamış.....
Şerefsizler hesapta Irak'a barış getirdiklerini göstermeye çalışmışlar. Zırvalamışlar tabiki de. Tamamen politik. Zaten haritayı gözümüzün içine soktular resmen.
tgweb@bbc.co.uk
bernie.scranney@bbc.co.uk
top.gear@bbc.co.uk
bernie scranney her türlü okuyor gelen mailleri. geri dönüş yapar yapmaz orasını bilmem ama okuyacak onu biliyorum, irtibatım olmuştu
bu maillerin üçüne giydirebilirsiniz
Hi,
I and a great number of car enthusiasts in Turkey had been enjoying Top Gear Episodes from the first time it was published. However I want to express my deep concerns and criticism for the episode in which the Top Gear presenters Jeremy Clarkson, Richard Hammond and James May are making a road trip passing from Turkey.
Keeping it in mind that the BBC is a responsible and respectable TV Channel, we believe you are objective broadcasters. However some sections about Turkey in this episode were so out of truth, manipulated and subjective that I had to write an e mail to look for an answer to the mistakes that had been done in the show.
The section where it was stated in the show that the presenters were entering a more dangerous place when they enter to Turkey from Iraq was far from truth and I fear this statement was made for purpose. I believe you are literate people and you can search from Internet and learn whether Turkey is more dangerous or the Iraq where a war has been going on. There is nothing like Kurds fighting for independence in Turkey, there is the PKK which is a terrorist group recognized by U.N, E.U, United States and your own country as a terrorist group. They are fighting for terrorism and they are killing innocent Turkish and Kurdish people. The Kurdish people have the right to express their democratic thoughts in anywhere in Turkey as any other ethnic group living in Turkey.
You can not simply say Iraq is safer than Turkey, since this is not true. If you were literate and objective as you propose you would know Turkey is a safe country where millions of English tourists are coming each year. I wonder whether the English tourists wear steel vests as the presenters of this show were wearing while they are in the beautiful beaches of Turkey.
I want a public apologize for the wrong information given about my country. If not I would search for legal ways and protest the Top Gear show as much as I can.
Izzet
Season 16 Episode 2 değil mi ?
Gelecekten gelen edit: Top Gear Season 16 Three Wise Men Special
O.Ç. ne denebilir ki.
Geyik olmasında birbirimizden başka dostumuz yok.
ben bunların babalarınıda sevmezdim bunlarıda sevmem. ukala ingilizler...
auto mail gelmis bana eger mailiniz bir complimentse tesekkur ederiz eger bir complaintse complaints@bbc.co.uk adersine ginderin diye. bu yeni adrese de gonderdim.