clarksonın facebookuna yazdım ben
Printable View
clarksonın facebookuna yazdım ben
................
TOP gear...
Yahu bu kadar takılmayın bence buynlara.... yaraları var gocunuyorlar işte... çanakkalede bunlara iyi koyduk onun acısını yaşıyorlar halen... kürdistan denen o bölgedede işte aaaa bak ne kadar medeniler demeye çalışıyorlar akılları sıra kürtlere... eee zamanında doğudaki kürt ayaklanmalarının başındakiler kimlerdi aceba :)
Ayrıca 1 2 salağın Türkiyeyi böyle göstermesi o ülkenin öyle olduğu anlamına gelmez.... onca turist geliyor türkiyeye gayetde bizi iyi biliyorlar kim nedir ne değildir bilen biliyor... 3 4 kişinin olumsuz düşünmesi çokta umrumda değil açıkcası... onların öyle düşünüyor olması bizim öyle olduğumuz anlamına gelmez... ki zaten öylede değiliz insani yönden gelip medeniyeti gelsinler Türk'lerden öğrensin bu gerizekalılar...
Keşke gelecek bölümde stüdyoda olan bir türk bu dediklermizi savunsa..
zaten sorun 3 4 kişinin böyle düşünmesi değil asıl sorun tüm dünyanın izlediği bir programı yapan 3 4 kişinin türkiyeyi böyle tanıtması bu tamamen şerefsizliktir politikadır
Eklemek istediğim bir konu var.. Gümrüğümüzden geçerken sorgulama kısmı değil de çakmağı gösterince arkadaki polisin "funny man" diyerek dalga geçerek söylemesi hiç hoş değildi.. Ondan sonraki kısım sıkıntıydı işte.. Konsolosluktan gelen mektup falan.. Ayrıca İsrail'e girerken daha çok aradılar ve onlara tepkileri yoktu.. İçeri girince de huzura kavuştuk edalarıyla dolaşmaları falan..
Direk bbcye şikayet maili yolladım, ayrıca web sitelerinden de aynı maili bir daha yazdım... Böyle saçmalık olmaz...
La havle ya arkadas benim konuya yazmisligim bile yok Milliyet gazetesinin internet sitesine bakin..
http://img18.imageshack.us/img18/98/87776762.jpg
Ünlü programda Türkiye'ye hakaretler yağdı - Milliyet.com.tr
bende şimdi fotoyu gorunce konu acıcaktım ama burda varmıs :)
NE güzel ünlü oldun işte. Bu haberi de buradan çalmıştır Milliyet zaten...
Ne biliyim abi gazeteyle en ufak bir bagim yok.
sitede casus arıyoduk..burda bile manşet haber olduysak casus aramaya gerek yok.
adamlar bizim site üzerinden haber yapıyolar :D