Xenocron Tuning: Xenocron 255 ltr/hr Fuel Pump #[xfp-fuelPump]
öneririm abi sıkıntısız kullandım yıllarca![]()
Xenocron Tuning: Xenocron 255 ltr/hr Fuel Pump #[xfp-fuelPump]
öneririm abi sıkıntısız kullandım yıllarca![]()
bi de minik foto yeni açıldığı için yeni dikkatimi çekti sanki ark yapıp erimiş de olabilir o plastik dikkate alıp bi bakın
ECUTECH İstanbul
ben bi external bide depo içi walbro taktım depo içindeki externaldan daha fazla ses veriyo diyebilirim
cok gecmıs olsun
banada walbro takarken çeyrek deponun altındaki benzinle pek kullanmayın demişlerdi..nedeni buymuş demekki,büyük geçmiş olsun....
Aman ucuz kurtarmışsınız
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
geçmişolsun dilekleri için teşekkürler....
depo kapağını açtığımız zaman rezil bir kokuyla birlikte baya bi duman çıktı depodan...
walbronun sesine gelince benim aracımda içeriden duyulan bir ses yok ancak dışarıdan 'zzzzzzzzzzzz' diye bir ses duyuluyor, içeriden duyulan ses bence biraz arabayla alakalı...
bu arada arabda lpg var, ve araç gazdayken pompa hala çalışıyor, araç gazdayken pompayı devredışı brakan bir sistem mevcutmu acaba?
iyi bir elektrikçi aslında lpgye geçtiği zaman switche bağlayarak pompayı devre dışı bırakabilir, aynı zamanda zamanlayıcı bir devre ilede atıyorum lpgye geçtikten 30s sonra pompa durur ama işte yeniden benzine geçerken sıkıntı olabilir bir ihtimal onunda çaresi bulunur muhtemelen ama
körler sağırlar
kaliteli marka tüpler kendi ECU'sundan o işi yapıyor diye biliyorum.
Palio'ların OEM pompası cok zayıftır. Işık hep yakan bir kişi kısa sürede pompayı yakar. yakmayan araçta var ancak genellikle yakıyorlar.
Prins ve Teleflex benzin pompasını tamamiyle LPG'ye geçildikten sonra kapıyor diye biliyorum. En azından sesi kesiliyor pompanın çünkü.
Tek noktadan araçlarda switch takılıyor diye biliyorum. ECU kendisi otomatik olarak basınca göre ayarlıyor o işi
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
Benim arabada fabrikasyon walbro var dikkat ediyim bari =)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)