Geçen ay benim arkadaşda aldı.Bayağı eğlenceli bir şey.Ben ilk denememde 7500 rpm felan gördüm ama yarım saat bileğim kendine gelemedi . Hemen alıp rekor kırmaya çalışmayın yoksa kas yapalım derken bilekten olursunuz![]()
Geçen ay benim arkadaşda aldı.Bayağı eğlenceli bir şey.Ben ilk denememde 7500 rpm felan gördüm ama yarım saat bileğim kendine gelemedi . Hemen alıp rekor kırmaya çalışmayın yoksa kas yapalım derken bilekten olursunuz![]()
60 TL olan ışıksız dıgıtal sayacı yok yanı kac rpm yaptıgını goremıyorsun 200 tl lık dıyım oda metalık olarak gecıyor 2 katı agırlıgıında ve 30 sanıyede cok cıddı bı agırlık olusuyor bılegınde yanı yenı baslıyan ıcın cok cok zor dıyebılırım
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
bugün en fazla 10600 dönebildim..belli biryerden sonra ne yaparsam yapayım arttıramıyorsum. devir bir ara peak yapıyor sonra cont..
muştu abinin gençligi çıktı elaman
resmen eziyet bu alet kullanılırmı![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Zararı varmıdır peki alptuğ..Sonra bileği elimize almayalım
Ben zaten o kadar devir çeviremem..dizel kullanıyorum..4000-4500 yeter haha![]()
zararı demıyımde ztn agrıdan kendın bırakıcaksınılk calıstırma hızı 2500 gıbı ztn cok rahat 6000 7000 yaparsın ılk gun aksamına kadarda 10000 gorursun
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
hareket etrafca farklı algılanabilir rengi falanda atmış elemanın![]()
Eveeet..Kargo elime ulaştı
Alptuğ hediyeler için çok teşekkür ederimÇok beğendim valla
![]()
Powerball'a gelincee..Çevirdik..Kurduk..Biraz salladık..ilk denemeler başarısız tabiki
Ama bi türlü ekranı açamadım.. Yardım et alp2![]()
alptuğ hazır konusu açılmışken siteye baktım ama şu an bulamadım usb çoğaltıcı olarak ilginç kaliteli güzel ürün varmı?
körler sağırlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)