ben yaptırmıstım 2 yıl once arabam 1200 kg ydı 2400 kg oldu sankıbedawa werseler takmam bıdaha
BAZOOKA CİVİC
TR 100-200 FWD REKORU 4,53s
732 hp 660 tork
KARA MAMBA EWO MUSTANG DYNO 50 PSİ 850 HP
DR ECU
Bence NAM ve Nam gibi yerlerde anca normalde coili olmayan yada coil isteyip aracında buna maddi açıdan yetişemeyen yada performansta o kadarda önemsemeyen arkadaşlar yaptırdıkları için yorumlar iyi.Benim S2000 im olsa NAM'da yaptırmazdım.Bence sizde yaptırmayın normal marka coiloverla alakasını bulamazsınız.
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
o paralara sizin amortisörlerinizi size geri veriyor ben 2 araca yaptırdım ama bnmde tavsiyem isterse yanında 1 tk daha bedava amortisör versin s2000 gibi araca namın yaptığı coilover olmaz, sizin ext. sertlik yumş.ve negatif pozitif kamber açı ayarlarınada ihtiyacınız olacak yurt dışından getirtebilirseniz namın fiyatıyla çok fark yok zaten beklemenize değer.
TT
benim aracıma uygun coil kiti bulsam alırım nam ile uğraşmam valla
arkadaşların dedikleri gibi sadece sürüngenlik isteyen arkadaşlar için bire birdir ama performans..
Livestrong
cok yaptırdım ama tam bi kasaplar
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
ben kendi aracıma düşünmüştüm cok arastırdım sonra vazgectim gücümün yettiği kadarıyla koni aldım taktım.senin yerinde olsam böyle birşeye bulaşmam ama fantezi arıyorsanız karar sizin![]()
Erkan DOĞU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)