MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
MagicPerformance
Ben ilk zamanlarinda MB E320 ile 0-100 denemistim, fabrika verisi 8 saniyeyi yakalamistim doldurup kaldirarak, dogruluguna inanmistimGuc olarak degeri hatirlamiyorum, verileri kaybettim maalesef.. 0-400m surem ve hizimla bilgisayar basinda baska araclarin verileriyle karsilastirarak egleniyordum.. Onden ceker araclarimin hic birine kiyip da kaldiramadim, programa verdigim paraya aciyorum simdi
![]()
DynoStorm « BunsenTech, LLC
bb için böyle birşey var muhtemelen aynısıdır![]()
normal dayno ıle bunun ısleyıs sıstemı farklı bu drag modunda kalkıs ıle yanı aracın yasattıgı G kuvvetıyle olcuyor o nedenle sıfırdan kalkmak gerekıyor
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
Teg'i Dynoya çıkarttık ne filtre ne egzoz herşey orjinal LPG de bastım ve sonuç bu 132 hp
Dynolicious Timed Run
doğrumu???
MagicPerformance
ilk defa iphone'm olmaması beni üzdü.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
ankarada 1 liradan ölçüm yaparım =) isteyen gelsin 88 sanayideyim ölçerim =)
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
bu programı bende indirdim. geçen gece bi yerden dönerken hanımın Honda Jazz'ı ile 0-100 denemesi yaptım. 4 kişi, depo full, 0-100 19 küsür saniye çıktı))
S3 le denemedim sebebine gelirse arabayı sıfırdan kaldırmak istemiyorum, ama roll tarzı ölçümler varsa yakında yayınlarım burada.
Ali Can Calis
Roll de olcmuyor arkadaslar denedık sadece sıfırdan kalkma seklınde olcuyor alet bana sorarsanız bende denemedım vti ile nedeni sıfırdan kaldırmaya kıyamadımnekadar DOU KAMER Viper MUSTAFA ver ben kaldırırım desene Nayyynn
Bu arada dogruluguna gelınce emın olun dynoyla nerdeyse aynı olcuyor en onemlı etken ıyı bır asvalt olması ve telefonun hareket sensorunun saglam olması yanı nekadar yenı telefon okadar dogru sonuc
![]()
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
Herkese merhaba,forumu uzun zamandır takip ediyorum,yeni üye oldum...bu programı kurdum ipade kalibrasyonu yaptım sabitleme tamam.fakat 55-60hp bazen 100hp çıakrıyor yani saçma sapan hiç bir sonuç alamadım.bakındım fakat ipadde bunu kullananda yok hiç.aracım bocanegra 180hp.başka araçlada denedim gene olmadı.acaba sorun ipad olmasımı?ama çalışma prensipleri aynı diye düşünüyorum bu konu fikri olan beni bilgilendirebilirse sevinirim.
araç kilosu teker kaybı yerlerini doğru doldurdunuzmu kendi kilonuz+araç kilosu kayıpda %15 genelde yakın sonuç veriyor
yani ipad olması sonucu değiştirmez diyosunuz ? teşekkürler ama onları tam olarak doğru yaptım.babamın araçtada denedim oda 65hp çıktı.hemde 3-4 kere arka arkaya aynı sonuç yani(184hp).
Bilgileri dogru yazmis olabilirsin ama ipad duzgun bir sekilde sabitlenmis olmasi gerekiyor nasil sabitlediniz ? Elbet bir sorun olmustur
Bocanegranin icinde cakmakligin oldugu bolmeye cuk oturuyor ipad.yatay ve sabitti her denememde..grafik hizli basliyor vites degisince öluyor hp artisi.bitime yakin yerlerde surunuyor zaten...obur aracta ise govdeye bantladim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)