kısa uzun karısık.
Printable View
tecıl mecıl yok dıplomayı dun aldım yrn elcılıkten onaylatıcam sonra ankaraya yök e gidicek denklık ıcın oda 1 bucuk ay suruyormus .
bnde 1 bucuk ay beklersem bu doneme gec kalıcam ne yapmalıyım durumunu ogrenırsen bnm yerıme guzel olur ..en azından burdan yapmam gerekne bısey varsa yapmıs olurum.
yaw ben gıtmek ıstıorum :D kacak macak olmuyorum denklıkten snr 1 sene tecıl hkkım var ıstemıorum tecıl mecıl bıran once cıksın aradan dıorum belgelerı bıze gerı verıolarsa tabıkıde ankaraya gondermeden once basvurmak dah amantıklı.. :D
91/1 gidenlerin acemelik bolgeleri fln ne zmn aciklanir bilen varmi ?
şubatta gidiyorum bende hayırlısıyla. uzun bi askerlik dönemi beni bekliyo :D
Uzun dönemler için, şubat celbi sonuçları e-devletten açıklanıcak yarın arkadaşlar hatta ben sabahtan beri bekliyorum belki gece yarısı açıklanır diye ama henüz bi gelişme yok. Şubeye sorarsanız onlar size şubat 10-15 gibi bi tarih sölüyor ama turkiye.gov.tr de yazan 4 şubatta açıklanacağı.
henüz diplomayı almadım arkadaslar.subatın 15 gıbı alıcam kısmetse basvurabılırmıyım o tarıhten sonra nısanda gıtmek ıcın.yanı sızce benım nısanda gıtme durumum cokmu zordur.
işallah sende bende giderız.bı duyum almıstım dılekce falan verılıomus aılevı sebeplerden dolayı askere gıtmek zorundayım tarzında ozman alıolar dıe duydum ama.umarım nısanda gıderız yoksa agustosu kım bekler 5 ay cok zor olur.
ben suan 90/2 olarak sınırdayız :) eylül ayında basvurdum subeye biran önce gitmek istiyordum.evraklarımı falan hazırladım acıkögretimden kagıt aldım sürekli devam zorunlulugu olmadıgı için askere gidebilir diye.nufusa kayıtlı oldugum ilçe 2 kaldırıyomuş 1 gelmek istiyodum.2 geldik.ama sunu söyleyim uzun dönem gelicekler için allah yardımcınız olsun cok uzun bi süre :) 25 mayıs 2010 bot bagladım hala 170 gün var :) çok zor.
Şimdi ben kasımda evraklarımı verdim. Yada aralıkta tam olarak hatırlamıyorum. Benim bağlı bulunduğum ilçe 2011 ağustos gönderiyormuş ben kasımda tecil bozdurmuştum 2011 ağustosu mu bekleyeceğim ?
5. ŞUBAT 2011 ER CELP DÖNEMİNDE SEVKE TABİ YÜKÜMLÜLERİN İSİM LİSTELERİ, 04 ŞUBAT 2011 TARİHİNDEN İTİBAREN ASKERLİK ŞUBELERİNDE İLAN EDİLECEKTİR
subat dagıtımların acemılık yerlerı bugun belli oluyor bekliyoruz..
bende beklemedeyim e-devlettede açıklanmamış hala :/
Bağlı olduğumuz askerlik şubesinde listeler asılmış ama gel gelelim sistemleri yokmuş oyüzden telefonda bilgi veremiyorlarmış. Bunebiçim düzen arkadaş? Sen sistemden almıyormusun bu bilgiler? Sistemin nasıl kapalı olur? Vahi olarakmı geldi o bilgiler sana?
bizim tanıdık vardı öğrendik listeyi asmamışlar ama :) e devlettede bakılmıyor bilecik söğüt jandarma
Hayırlı teskereler olsun, sağ salim inşallah. Bizde hâla keriz gibi bekliyoruz bi numara çıkacakmı diye. 2 saatte 12 tane sigara içtim stresten.
ZH.BRL.OK.VE EĞT.TÜM.K.LIĞI/ETİMESGUT
Hadi hayırlı olsun.
eyvallah sağol hepimize hayırlısı olsun.24 yaşında gitmek ne katıcak bakalım :) fazla takılmaca hayattan sonra 15 ay baya bi kasar gibi
EĞT.MRK.AS.İZ.VE.TRF.EĞT.TBR.K.LIĞI ALAŞEHİR/MANİSA hadi hayırlı olsun bakalım..
9. jandarma eğitim alayı/bilecik :) şafak 460
herkeze allah sabır versın ben yenı geldım askerden 89/3 tertıp yaptım ıstanbul maslak 3.kolordudaydım ısınız zor arkadaslar bıtmez 460 :)
manisa 1.piyade er eğitim merkezi dediler telefondan sordum =))
bende bozdurdum geçen , şubat doluymuş, seni mayısta gönderelim paşam dediler..
tecili bozdurdum bu arada..
yapma beee
eğer işin gücün yoksa git rica et şubata alsınlar yada asala dilekçe yaz ailevi sorunlarım yüüznden ilk tertipte gitmek istiyorum de
bekleme 3 ay pişman olursun
hayırlı olsun inzibat böüğüne düşmüşsün.. bende orda ulaştırma bölüğündeydım.. baya bi yürüyüş provası yapıcaksınız... ama boş zamanlarında pizza-döner-köfte ekmek gibi faaliyetlerden bolca yararlanabılırsın :D kantinde langırt-bilardo falanda vardı güzel yer yani :icon_tup: