Kısa dönem için mi uzun dönem için mi tüm yazılanlar ?
tecıl mecıl yok dıplomayı dun aldım yrn elcılıkten onaylatıcam sonra ankaraya yök e gidicek denklık ıcın oda 1 bucuk ay suruyormus .
bnde 1 bucuk ay beklersem bu doneme gec kalıcam ne yapmalıyım durumunu ogrenırsen bnm yerıme guzel olur ..en azından burdan yapmam gerekne bısey varsa yapmıs olurum.
yaw ben gıtmek ıstıorumkacak macak olmuyorum denklıkten snr 1 sene tecıl hkkım var ıstemıorum tecıl mecıl bıran once cıksın aradan dıorum belgelerı bıze gerı verıolarsa tabıkıde ankaraya gondermeden once basvurmak dah amantıklı..
![]()
Uzun dönemler için, şubat celbi sonuçları e-devletten açıklanıcak yarın arkadaşlar hatta ben sabahtan beri bekliyorum belki gece yarısı açıklanır diye ama henüz bi gelişme yok. Şubeye sorarsanız onlar size şubat 10-15 gibi bi tarih sölüyor ama turkiye.gov.tr de yazan 4 şubatta açıklanacağı.
henüz diplomayı almadım arkadaslar.subatın 15 gıbı alıcam kısmetse basvurabılırmıyım o tarıhten sonra nısanda gıtmek ıcın.yanı sızce benım nısanda gıtme durumum cokmu zordur.
işallah sende bende giderız.bı duyum almıstım dılekce falan verılıomus aılevı sebeplerden dolayı askere gıtmek zorundayım tarzında ozman alıolar dıe duydum ama.umarım nısanda gıderız yoksa agustosu kım bekler 5 ay cok zor olur.
ben suan 90/2 olarak sınırdayızeylül ayında basvurdum subeye biran önce gitmek istiyordum.evraklarımı falan hazırladım acıkögretimden kagıt aldım sürekli devam zorunlulugu olmadıgı için askere gidebilir diye.nufusa kayıtlı oldugum ilçe 2 kaldırıyomuş 1 gelmek istiyodum.2 geldik.ama sunu söyleyim uzun dönem gelicekler için allah yardımcınız olsun cok uzun bi süre
25 mayıs 2010 bot bagladım hala 170 gün var
çok zor.
Şimdi ben kasımda evraklarımı verdim. Yada aralıkta tam olarak hatırlamıyorum. Benim bağlı bulunduğum ilçe 2011 ağustos gönderiyormuş ben kasımda tecil bozdurmuştum 2011 ağustosu mu bekleyeceğim ?
5. ŞUBAT 2011 ER CELP DÖNEMİNDE SEVKE TABİ YÜKÜMLÜLERİN İSİM LİSTELERİ, 04 ŞUBAT 2011 TARİHİNDEN İTİBAREN ASKERLİK ŞUBELERİNDE İLAN EDİLECEKTİR
subat dagıtımların acemılık yerlerı bugun belli oluyor bekliyoruz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)