izmir seferihisar muhabere.. varsa oraya düşen ne ala![]()
biraderde geliyo şafak 9 biletler gidiyo artıkkk
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
gideceklere hayırlı teskereler....şafak uzun hıc bısı anlatıldıgı gibi değil.....![]()
sen hiç gitmeyecek gibisin değilmi o gidenlerde senin gibiydiler...
kütahya jandarmaya gidiyorum bende var mı gelen ?![]()
Üretmeyen Türkiye,Yönetilen Türkiye'dir...
beyler buraya kadarmış artık geç olsada gitme vakti geldiben gider. manisa 1.piyade eğitim tugayı. hepiniz Allaha emanet olun kendinize çok iyi bakın. selametle...
![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
hayırlı teskereler
aynen öyle. tecil bitmeden benim gibi gitmek istersen hemen almıyolar tertiplerinle beraber alıyolar bekletiyolar.mesela ben eylül yada ekimde bozdurdum tecili. anca şubatta aldılar. ama tecil bittikten sonra gidersen askeriyeye hemen ilk tertiple gönderiyolar diye biliyorum.
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
çağlarım hayırlı tezkereler
sen şimdi benim neyim olacan nan dedem mibende hallettim işleri mayısta geliyorum
![]()
bu gecede arkadaşım gidiyor akşam gittim evine uğurlamak için..
balıkesir ... taburu türkiyenin en büyük taburu orasıymış herhalde oraya gidiyor acemiliğe.
herkese hayırlı teskereler beyler..sağ sağlim gider gelirsiniz inşallah..( ben sonuç bekliyorum belki bu hafta benide alırlar)
evet beyler bende yakında bi konu açacam pamuk eller cebe diyeşu paketi kim alacak bana
GOLD KILIK HAZIR PAKET AskerMekani.com Trkiye'nin En Byk Online Askeri Malzeme Satis sitesi
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)