ahahahahaah olm yapmayın lan herif triplere girecek yinegeçen bütün gece inzibatlar kovalamış rüyasında
![]()
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
kanka sen sen ol tek basına teslim ol askeriyeye, sen nizamiyeden giriyosun, millet dışarda kalıyor ve GİDİYORLARsonra nefret etme ihtimalin var, ben çok sövmüştüm evdekilere.. istersen seni ben bırakabilirim panpaaaa
walla beni babam teslim etmişti hayatımda babamın ağladığını sadece orda gördüm hala aklımdadır o an![]()
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
Olum yakın yere git bari de ziyarete geliriz
Ulan kodumun Hakkarisinde bi kebapcı geliyodu ziyarete o da siparis getirmeye![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
imhtep
ya o değilde bunu havaya nasıl atıcaz hayvan omuza filanda alınmaz akü ahahaha
------
kanka atmasına atarızda, 3 atıp 2 tutalım
muştu en çok sevdiğim koşu kararı
fadimeyi smanlıkta ben bastım kilodunu mg3 e ben astım![]()
ulan 2 dakika kayboldum yazılmadık şey kalmamışmuştu kankam biz aynı yere düşelim gört görte uyuruz bize bişeycik olmaz he 5 ay sonra görtün açıkta kalabilir ona göre
![]()
74 model sehpa...
muştu ile aynı yatakda uyumuş birisi olarak diyebilirim ki, horlaması dısında kuzu kuzu ahuahauhahua her yöne geliyor i.bnator![]()
ah mustafam o avatarındaki resmi çok özlersinsigarayı ilk bi kaç hafta grup yaparak içersiniz artık
çeeeeeeek çek çek çek,bıraaaaaaaaaaak
uzaktan bakan yanıyorlar zanneder.sen öyle fösür fösür açıktan çek avucun sapsarı olur saklamaktan
akşam karanlığında bot boyamaya çıkarsın koğuştan karanlığın içinde herkeste dededonları bembeyaz
ulan etrafa bakıyorum herkesin kafa sıfır insan azmanı gibi dededonlarıyla çıkmış millet karnım ağrıyodu gülmekten
muştu yanarım yanarımda kaküller gidecek senin onlara acırım![]()
barnak bassam olurmu ?
Muştu bak bu ceketten verecekler sana![]()
Nöbetler zaten böyle tutuluyor merak etme sıcak ortam![]()
Tüm çarşı izinlerinde bu şekilde geçecek korkma![]()
Koğuşlarda Buzdolabı, Bilgisayar, Playstation falan var hiç sıkılmazsın![]()
Kantinde Efes bile var hatta![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)