askerlikle ilgili bi soruda ben soruyum..kendi tecil hakkın 2 yıl sanırım?ne olursa olsun bu hakkını 30 yasına kadar kullanabiliyomusun?mesela atıorum 27 yasında okul bıttı yada atıldın ama 2 yıllık tecil hakkın var gidip tecil ettirebiliyomusun?
Birşey sormak istiyorum , 1 yıllık tecilim vardı tecilim bitti gidip muaniye oldum şimdi ben kütüğümün bulunduğu zaman mı giderim yoksa devre kaybı mı olur ?kütük mayıs gonderıyor şubeyi aradım mayıs gozukuyor ama kesin değil diyor.bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
aynen benim durumum tecilim bitti muayene oldum zaten verdikleri kağıttada yazıyor celp dönemi hatta soruyorlar sana rastgelemi kütüğüne göre mi gitmek istersin diye
kütük mayıssa ve muayaneni yakında olduysan yada olacaksan mayıs celp döneminde ya 23 mayısta yada 04 temmuzda gidersin
Piyade komando yedek subay istanbul tuzla....
Adı ve Soyadı HAKAN SULTANOĞLU
Baba Adı SERHAT
Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
Sınıfı Jandarma
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
İlk Katılışını Yapacağı
Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İL J.K.LIĞI/ANKARA
ANKARA
İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2011
Temel Eğitimini Müteakip
Katılış Yapacağı Esas Birliği J.OKLL.K.LIĞI/BEYTEPE
ANKARA
74 model sehpa...
Vaaaaaay bizim torunların yerleri belli olmaya başlamış bile,teslim olduğunuz gün orda olmak isterdim,kayıt kabulde görevli olurdum yüzde 90,hava değişimi bitsin yeni poşetleri görelim
balıkesir bakım okuluna düşen olursa elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım![]()
bu gece belli oluyo dimi yav.herkese hayırlı teskereler.kimsenin dediğine bakmayın.herkesin yaptığı askerlik ana kurallar hariç farklıdır.
ahhaahha muştu inşallah aynı yere düşerizyani bak sınava beraber girdiğim cocukluk arkadaşımla aynı yere düştük
ne desem bilemedim
![]()
74 model sehpa...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)