Güzel araç bikaç defa dükkanımın önünden geçerken gaz veriyor yapılması düşünülebilir bi araçalaybey/ksk
Güzel araç bikaç defa dükkanımın önünden geçerken gaz veriyor yapılması düşünülebilir bi araçalaybey/ksk
Ne bilem la kaç hpŞasi tabi ki ağır ama bagajı fiber yapamam çünkü hafif orjinalide
Çıkmacıda bi kaç parça bakıyodum toplarken iç ile ilgili bundan 7-8 ay önce bagajını gördüm tuttum kaldırdım çok hafifti
Ön çamurluklar ve kaputu yapıcam yeter
Sensin gereksiz sus bakim
Benimde bir fikrim yok
35Ah bir akü taksam yeterli sanırımArka camı pleksi yapma fikrimde var tabi hayvan gibi bir arka cam var bagajdan ağır
Onuda sen okursun işte bana bi iş kalmaz çok uğraşıcam gibi
Berkan yine konuşmak için konuşmuşsun, işlevsellik denen birşey var anadol mu bu
Saçma salak stop etmeler, soğukken çalıştırmadaki zorluklar, salak saçma iş yapmışım yeminle arabayı boşalttıkça bunu anladım
Ultraleggera falan var aklımda bakıcaz artık para ile orantılı bu işler
Egzoz borusunun et kısmı çok ince olduğundan abartı bir ağırlık yok, baktık ki artık atacak hiç birşey yok en son tercih o olurZaten, kapı içleri ayrı bir plaka halinde somunlarla kapı iskeletine tutturulmuş vaziyetteydi, arka kapıların içlerini söküp camları sabitledim
Araç zaten S, bildiğiniz gibi ön camların otomatik oluşu ve merkezi kilitten başka bir özelliğinin bulunmadığı bir araç. 2.0 16v nin arka disklerini uydurmayı deneyeceğim, inşallah uydururuz
![]()
Depo işi içinse el yapımı ufak yassı bişeyler yapmak aklıma geliyor fazla kaba durmamalı 25 lt yeterli diye düşündümStepne havuzu içinse kesip ince sac kaynatmaktan başka bişey gelmiyor aklıma
![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Kalıcı bir araç olduğu için problem yok, kafamda hiç kaza yapmamış kendimin uğraşabileceği güven veren bir araç vardı aldım yaptım kafama göreSende kendince haklısın fakat herkesin seçim biçimi anlarsın
Hehe, o gaz size özel değil emin olun benim gazlamadığım dk yokDüzenli olarak hafta sonları 30-40 km lik bir düşünce çıkarırım kendime orada gazlarım
![]()
Haha onu bende gönülden istiyorum işin aslı, fakat şöyle bişey var hemen hemen 4 ay gibi bir süredir çalışmıyordumGelirim yoktu zar zor uğraşıyorum zaten araçla
Şu an bir iş buldum o yüzden bu atak geldi benden yoksa beklenen birşey değildi kafamda hep vardı bakıcaz hayırlısı
![]()
birbirimizi kanddırmayalım kanka yapma desek yapmıcan mı ?![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
camlar sokuk kısın bere eldiven kurtarır yazın serin. tampon farlar kaporta doseme konsol vs komple sokuk hatta saseyede matkapla dalarsan cok hafifler. icrede bi direksiyon bide recaro tabure olsa yeter...
![]()
camları da plastıkten yap bence
ne kadar kazanılabilir merak ettim.arac cok ağır değil sanırsam zaten.
Arkadaş ne alemde ölmedi inş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)