Üstat gerek yok forumdan konuşmaya. Aynı şehirdesiniz. Çıkar denersiniz işte dimi. Hayır millet hala senin RS ' in son limitlerde olduğunu düşünüyor. Halbuki bilmezler ki sen hala eski rezalet afr si olan bir yazılımla yürüyorsun. Ama az kaldı. Cihaz geldi. Sen de son setupına göre yazılımını güncellet ondan sonra tatlı tatlı denemeler yaparsınız sevgili Ege kardeşimle. İsmi Gökhan da olabilir. Karıştırıyorum bu aralar çok yaşlandım...
hepinize atar, hadi deneyek.ahahahaha. ortalık kızışmış kömür atayım dedim
![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
La saçmalamayın olm adam skn mi yazmış ..bu ayarla kpro typerı geçiyo geçer demiş ..kendiniz soktunuz skn yi muhabbetin içine daha farklı farklı şekilde girerek konuyu dallandırmayın şunu, White RS bu şekli ile bize yetiyor kısa zamanda yapılacaklar ile çok daha hızlılara yetecek
VE ye saplicamhemde ARP ahahahah
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
aytuğa ve renositesine şimdi screen yaparım bu gece cıkmanı sağlarım bak![]()
Öncelikle maşallah güzel sonuç ...
yalnız yazılım ile yüksek devir çeviricen diye bir şey yok tam tersi yüksek devir çevirirsen zaten yavaşlarsın, bahsi geçen yazılımda 3-4 boy kadar ileri götürüyor aracı ha bazılarındada pek bi etkisi olmuyormuş heralde... 45 yanakta etkili bir işlem ama bence "sağlıklı" iyi giden yazılımlı bi rs i geçmeye yetmez, en iyi ihtimal yakın giderler bu speclerde...
selçuk hoşaflarla deneyip yazılıma gerek yok yazmışsın o da iyi hehe
şaka bir yana, maşallah gayet iyi çıkarmış..
dynonun doğru kullanım amacı eğriyi görmek ve before/after yapmaktır, bunu unutmamak lazım. ne fabrika bunu aracı üretirken bu dynoda ölçtü. ne ankarada modifiye eden bu dynoda ölçtü. ne başkası. hatta arka arkaya 2 çıkışta bile farklı sonuç çıkabilir dediğimde olur mu öyle şey diyenler oluyordu, bu ona da güzel örnek olmuş![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)