Dizel Citroen C2 ler nasildir alinirmi kronik sorunu falan varmi birde xpack die baska bi modeli var onlarla normal 1.4 HDI arsinda ne fark var bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim simdiden tesekkurler..
Dizel Citroen C2 ler nasildir alinirmi kronik sorunu falan varmi birde xpack die baska bi modeli var onlarla normal 1.4 HDI arsinda ne fark var bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim simdiden tesekkurler..
3 çizgi mazotla 4 gun gezen arkadasım vardı, ekonomik bi araç.
bende almayı düşünüyorum.
çoğu yeri 207 dizelle aynı sanırım.
Cıtroen modellerinin içinde en az yakanlardan biri modlamaya en yatkın cıtroen serisi
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Sehir ici 5 lt lerden bahsediyorlar daha cok merak ettigim kronik sorunu varmi .. 2.eli biraz zayif okadar ..
eğer ki tek kapılı olması sebebiyle kullanım zorluğu yaşanmayacaksa , dizel otomobiller arasında rekor tüketim değerleri yakalayan bir araç
ama dersen ki kaporta , yedek parça , servis vs..vs.. o zaman röno sümbül al derim![]()
Tesla Model Y Sr
Ya bu aracin fazla kullanicisi yok yada bu aracin kronik sorunu yok kimseden duzgun bi cevap cikmadi alinir herhelde..![]()
eski aracım 2006 xpackti 4 airbag sustalı uzaktan kumanda vs gibi özellikleri vardı bide 2006 ve sonrasında göğüs ,vites topuzu kapı kolları gibi makyajlı farklılıklar var,şehir içi yakıtta 4,6 civarında yazar fabrika verileri ama 5,5-5,7 arasında değişir çok az yakıyordu bnm yaşadığım tek sorun fazla sıkmaktan enjektörleri kaçırmaya başlamıştı buda zeten 65 bin km de oldu o kadarda olsunonun dışında hiç sıkıntı çekmedim 42 lt depo ile 980 km gittim
arkadaşların dediği gibi tek kapı sorun olmayacaksa alınır.
TT
bu kadar az yakan bı araba daha görmedım
eger dusunuyorsan bı arkadasımda var 26000 kmde daha
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
edit : km 28000 olmus![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
bendede 107 var aynı motor arabayı haziranda geldi satıcam satıcam diyorum kıyamıyorum okadar az yakan bir araç ki resmen şehir içinde elim ayağım oldu 5 kapı ufak bir araç isteyen arkadaşlara tavsiye ederim
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
C2 1.4 hdi kullanicisiyim alirken 2 lira fazla temizini al yakit konusunu dusunme bile bu kadar az yakan piyasada nadir arac vardir zaten sehir ici 4.6 yakiyo benimki konfora gelince kisiden kisiye degisir bana konforu yetiyo oynamk istersen yazilim intercooler falan iyi sonuclar alirsinben iyiki almisim diyorum
Konunun acildigi tarihe sonrada bakanlar burdami))
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)