bence ralli daha heyecan verici formula 1'i son tur açsam yeter hep aynı pistti aptalca dönüyorlar.
bana gorede yanyana gitmeyen birbirine atak yapmayan gecmeye calismayan araclari izlemek skci geliyor..
ayni kazayi wrc de yapsa (ki hic bi wrc pilotunun oyle bir hata! yapacagini sanmiyorum) sanssizlik derdim ama bu dupeduz aptallik
bana gorede yanyana gitmeyen birbirine atak yapmayan gecmeye calismayan araclari izlemek skci geliyor..
ayni kazayi wrc de yapsa (ki hic bi wrc pilotunun oyle bir hata! yapacagini sanmiyorum) sanssizlik derdim ama bu dupeduz aptallik
daha önce wrc de kaza yapıp ölenler, yada yaralananlar yada sadece kaza yapanlar gerizekalı yani?
bence yorumun boştu, kusura bakmada.
2 farklı klasman wrc ve f1, ama izlemesi daha keyifli olan her zaman wrc olmuştur birçok kişi açısından
yanlış anlama olmuş o zaman ralli hiçte aptalca bir spor değil çünkü. tercih meselesi tabiki kimine göre ralli kimine göre f1
bana gorede yanyana gitmeyen birbirine atak yapmayan gecmeye calismayan araclari izlemek skci geliyor.. ayni kazayi wrc de yapsa (ki hic bi wrc pilotunun oyle bir hata! yapacagini sanmiyorum) sanssizlik derdim ama bu dupeduz aptallik
levent Nickli Üyeden Alıntı
daha önce wrc de kaza yapıp ölenler, yada yaralananlar yada sadece kaza yapanlar gerizekalı yani?
bence yorumun boştu, kusura bakmada.
2 farklı klasman wrc ve f1, ama izlemesi daha keyifli olan her zaman wrc olmuştur birçok kişi açısından
tekrar dikkatli oku neresine yorum yazdığımı.
kickbuttowski Nickli Üyeden Alıntı
siz o yorumdan o anlami cikardiysaniz kimin gerizekali oldugunu aciklamaya gerek yok sanirim
laflarına dikkat et dikkatli oku yazdıklarımı, terbiyesizlik yapma.. seni adam yerine koyup davranıyoruz , mesajlarına cevap yazıyoruz.