YouTube - Robert Kubica - Horrible crash in San Lorenzo 2011
Ameliyettan çıkmış ancak elini kullanamama riski devam ediyormuş.
YouTube - Robert Kubica - Horrible crash in San Lorenzo 2011
Ameliyettan çıkmış ancak elini kullanamama riski devam ediyormuş.
Everyday I ** Çapulling!!!
ol elin ısısı ve kan akışı normale dönmüş ama kol ve bacaklarda kırıklar ve tendomlarda kesilmeler varmış.
araçta kokpit diye birşey kalmamış
edit:bu arada bu konu altında espri yapmış gibi olacak ama konu ve nick uyumu çok fena![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
İtalya'da katıldığı bir rallide yüksek süratle kaza yapan Robert Kubica hastahaneye kaldırıldı. Renault Formula 1 pilotu, Skoda Fabia'sı ile Ronde di Andora rallisinde mücadele ediyordu ve açılış etabında korkunç bir kaza geçirdi.
Kubica helikopter ile Pietra Ligure hastahanesine kaldırıldı. Şu anda Polonyalı pilota tıbbi müdahale yapılıyor. Yetkililer Kubica'nın bilincini kaybetmediğini açıkladı.
Alınan bilgilere göre sol elinde ve sol ayağında ciddi yaralanmalar olduğu belirtiliyor. Bazı kaynaklar sol elinin işlevini kaybedebileceğini bile söyledi.
Renault takımı Kubica ile ilgili daha net bir bilgi ortaya çıktığında medya ile paylaşacaklarını duyurdu. Kubica'nın ko-pilotu Jakub Gerber ise yaralanmadı.
Daha önceden yedek pilotlarından hangisinin en önde olduğu sorulduğunda Renault takım patronu Eric Boullier 'En hazır olan gerektiğinde yarış koltuğuna geçer. Şu anda Bruno en hazır pilot' cevabını vermişti.
Eğer Kubica Bahreyn'e kadar iyileşemezse, yerine büyük ihtimalle Bruno Senna geçecek gibi gözüküyor.
Instagram: mutusgarage
kariyeri tehliede..bir daha zor gibi gözüküyor...f1
En az 6 ay diyorlar. Yeni sezonun başlamasına az bir süre kala ne işi varmış rally de anlamadım gitti. Çok yetenekli bir pilot .
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Elini ve parmaklarını oynatıp , ailesini tanıyabilmiş diyorlar. En az 5 gün komada yoğunbakımda kalır dedikleri birinin bunları yapmış olması ne kadar doğru bilemiyorum ama, eğer ameliyattan 10 saat sonra bunları yapabildiyse Kubica en fazla 6 ay sonra pistlerde yerini alır![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
geçmiş olsun, 2011'de kötü haberler devam ediyor.
inş. sözleşmesinde kubica'yı olumsuz etkileyecek bir madde yoktur.
kırık falan düzel hadi neyse ama tendom kesilmesi çok zahmetli ve zaman isteyen birşey.
off araç çok kotu olmuş
eğer denildiği gibi hasar almışsa 6 ay çok kısa sure bence pistlere donmek için iyileşir ama pist kondisyonuna geri donebilmesi zor bence kırıklar vs zorlar bayağı
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Bro, sakın yanlış anlama yazacağımı lütfen...
Ama bu iş, biraz imkan işi. Adam için isterlerse dünyanın en iyi fizyoterapistini milyon dolar maaşla 5 ay Kubica'nın evine kapatıp 5 ay sonunda terminatör yaratırlar Kubica'dan...
Umarım yanlış anlamamışsındır bro, seviyorum seni.
hastaneye kontrole giderken evin önündeki buzda kayıp düşmüş. sakat olan bacağındaki kaval kemiğinde operasyon gören yerler gene çatlamış
Kubica da gerçekten büyük şansızlık var , bu adam doğru araçla çok rahat şampiyon olabilcek bi hıza sahip şahsi fikrim Vettel'le aynı araçta olsa çok rahat onu malup eder ama çok şanssız umarım en kısa sürede toplar kendini ve pistlere geri döner
İlk mesajdaki video uçmuş. Aradım fakat bulamadım. Tekrar paylaşabilecek olan var mı?
Askerdeydim şimdi haberim oldu. Üzüldüm yaw. İyi adamdır Kubica...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)