hiç dikkatinizi çektimi şahin ve doğanların bagaj kapakları 95 sonrası köşelerden çekme yapmaktadır ben çok dikkat ettim bi çoğu yamuk duruyor
Printable View
ROUSHER bilgisayar kafayı yedi senin fotoyu açıcam diye çamaşır makinesinden yazıyorum bunu
kesinlikle hepsine katılıyorum. hidrolik direksiyon seçimi çok iyi olur.kas yapmak istiyorum derseniz o ayrı tabi :D
95 ve sonrasına gerek yok.hepsi böyle dosdoğru duran çok az rastladım.5i geçmemiştir sayısı.
:D
Fotoraftaki hatun kim ? :D
Michele Mouton, the Quickest Woman in the World :)
Flappy Paddle Heads: Killer B: This one is for the ladies
contamı yaptırdım kapağın gerekli parçalarınıda babam değiştirtmiş motor içine su aldığından komple temizlendi gerekli parçaları değişti bidaha gidicek kapak açılıp sıkıntısı varmı diye bakıcaklar...
şimdi benim arabam full stok yaklaşık bir sene babamın işleri dükkan macerasına arabam koşturdu kendi imkanlarımla aslında daha farklı bi araç alıcaktım ama küresel krizin azizliğine uğrayıp çar çur olmadan ve yayan kalmadan bi 2001 model doğan aldım ve köye git gel toprak yolda iyice dökülmesini istemediğimden arabayla pek oynayamadım...
bir kaç düşüncem var ve bu konuda deneyim sahibi abilerim emsallerimin yardımlarını bekliyorum.
Aracım full stok olduğundan esnemesi pek hoşuma gitmiyor bunun için yay ve kule gergisiyle yeterince çözebilirmiyim.?
yay olarak orjı yayı kesıp basmak yerine mercedes yayı felan alıp kestir bas diyorlar mantıklımıdır.? ve fiyatı ortalama nekadardır.?
birde ön ve arkaya custom kule gergisi düşünüyorum ***** bizim araçlarda tüp simit olduğundan arka kule gergisi olur ortalama fiyatı nekadardır.?
birde diffransıyeli kaynattırmayı dusunuyorum limitlerini haftada 1 kere zorlasak kaç ay dayanır ortalama dağıtıncada neleri değiştirmem gerekir.
okuyup yazan herkese teşekkür ederim
kadir okudum ama yazacak bişi bulamadm :) hayırlısı olsn şimdiden
Çok teknik olarak bilmediğimden sordugun soruların olurunu :)
diff'i kaynatmak bence çok gereksiz dönüşlerde sıkıntı çekebilirsiniz..
Tofaş Kuş Seri 35 ledli Sis Gündüz farı Seti | FİAT | ElifTuning.com |
Yorumlarınız nedir çok hoşuma gitti :D