forum'un amacı bu zaten :icon_tup:
Printable View
2001 model 1.6 ie doğanlar kaç bg birde kartaldan kesmeleri mi ne varmış aralında fark varmı.?
http://image5.sahibinden.com/photos/...4138036k82.jpg
Kartaldan çevirme doğan işte depo kapağından çözebilirsiniz. direkde olursa doğan arka çamurluğun üstünde olursa kartaldan cevirme doğan dır.
http://arabamcdncube.dmcimg.com/Ilan...an_2960886.jpg
arasında fark varmı motor yürüyen sanzuman vb
Vaybe bunu daha yeni öğrendim :)
arasında fark varmı motor yürüyen şanzuman gibi
şahin doğan kartal 1996'dan sonra tempra motorlu yatık motorlu olarak üretildi hepsi aynı yanlız benim bildiğim kartalların direksiyon turu biraz daha fazla onun dışında bir farkları yok.
Hatta 2005 yılında bir kaç arkadaşım kartaldan cevirme doğan arıyordu deposu altta içerde değil diye kartaldan cevirme doğan bulmak aslında daha mantıklı.
arkadaşlar arabayı iyi incelerseniz, kartaldan kesip doğan yapmaları mümkün değil sadece yakıt ve ya alt tarafı aabanın kartaldan alınma ve bence arkadan çok çirkin duruyor doğan alıcak olursam depo sağdan olanı özellikle tercih ederim.
benim ki kartaldan kesme oluyor ben memnunum da dün liseye başladığım yılda aynı okulda okuduğum bir arkadaşıma denk geldim okulu bırakıp sanayiye başlamıştı yok onlar 60 65 bg felan demişti pek bilmediğimden aklıma takıldı birde şanzuman dişleri incemi öyle garip bişeyler söylemişti biraz aydınlatırmısınız.
Valla pek bir fark yoktur tofaş oturup da doğan için bir dişli kartal için ayrı bir dişli üretmez uğraşmamışlardır zaten mantıksız olur kartal doğan ın sw olan modelidir arasındaki tek far bagaj hacmi o kadar bide kartal yük taşıma olayından biraz daha yüksek gelir yaylardan dolayı.
Arkadaşlar 1.6 şahine takılabilecek egsozlar nelerdir ? Cutout lu yada vanalı nasıl denirse öyle yapmam gerekiyor..Yardımlarınızı bekliyorum :)
Depo kapağı sol arka çamurlukta olan şahin veya doğanların hepsi kartaldan çevrilme mi ?
bu kartaldan dönme dogan sanayıdemı yapılıyor ? fabrıkadanmı öööle çıkıyor ???