10 TL lik gazla 35 km yapıyorum .
Not : mersinde gazın litresi 2.71 tl
:icon_tup:
Printable View
s.a abiler eski kasa şahinin arka tekerlerine camber verebilirmiyiz ayrıca kocaeli ve istenbul cevresinde kısaltılmış yay ve amortisör arıyorum yardımcı olursanız sevinirim ?
ön yayları ısıttırdım sanırım yaylar özelliğini yitirdi çok vuruntu yapıyor komple yenilediğim ön takımı mafetmek üzere sadece ön amortisörleri kısaltmanın maliyeti ortalama kaç tl dir ?
Kamber işi çok zor onu unut :) Yaylara gelince hurdacılarda falan vardır bakmanı tavsiye ederim.
Yaylarını bir daha sakın ısıttırma kestir 2 bakla tamam sonra aynen yerine tak. Maliyet olarak sadece işçilik alırlar onunda fiyatı 2 yay için 30 lirayı geçmez heralde :)
O konuda bir bilgim yok ama Tornacının alıcağı işçiliğe göre değişir ben 10 veririm senden 50 isterler gibi :)
http://img824.imageshack.us/img824/1734/dscf0542j.jpg
Ön tarafı biraz daha düşürmek istiyorumm..
slx cilere bi tüyoda ben vereyim 1.6 dogan sl S slx motorlara 1.4 şahin S motorların silindir kapagını takıyorsun araç çıldırıyor yanma odası daraldıgı için inanılmaz gideri oluyr detaylar için özel msj atabilirsiniz bircok araca taktım sonuç süper sadece biraz fazla ısınıyor fanın müşürünü ayarlıyoruz olur biter
arabaya jant alma konusunda kararsızım barok kırmızı rengi 16 inch ofsetli bir jantmı yoksa 15 ınc beyaz spoon mu beyaz spoon takılı tofaş görsem aslında kafamda biraz soru işaretleri gidecek çünkü 16 ınch çok arabada görüyorum