babamı kafalasam olacak ama tutturmuş bbs :D
Printable View
satılık 316 motorlu şayin :D
kankaaa eksik benim olummm :D tofaşçıyım ama konuyu yeni görüyorum ayıp:eek:
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...98710882_n.jpg
cliver git burdan kardeş bu tofaşmı :D
fiatcı :D
ya beyler bi kartal aldım gecen hafta 40 kuruş yakıyor gaz ayarı falan yaptırdım buji dist.kapağı tevzi makarası falan değiştirdim hava filtresinide değiştirdim düşüremedim ne iştir anlayamadım bi el atın yaa
karbüratörlü çift boğaz solexlerden var üzerinde .karışık kullanım ben 20 tl lik gaz alırsam yarısında sakin kalanında da canını alırım :)
bendede artık 89 model şahin mevcut kazasız 50 bin km de motor bütün parcaları orginal :) 90 yılına kadar kullanılmış 90 dan sonra hep yatmış bi araç geçen gün devir daim pompasını degiştirdim orginal pompa cıktı 89 takıldıgıyla duruyor :)
Murat 131 şahin için badem far ve panjurunu arıyorum sahibinden.com dışında nereden bulabilirim pazarlık yaparak elden teslim almak istiyorum şayet panjur ve fara 400 tl isteyen var ..
sıfır veya ikinciel olması önemli değil yeterki kırık cıkık olmasın çünkü keyfi olarak değişiyorum ayrıca 85 şahinim için kıl tüy baya bir parçaya ihtiyacım var kocaeli istanbul civarında bu modellerin parçalarını nereden temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim ..