yok mu şöyle fiyatı uyun acil masrafı olmayan elime para geçtikçe ufaktan restore edebileceğim bildiğiniz bi t stop
Printable View
yok mu şöyle fiyatı uyun acil masrafı olmayan elime para geçtikçe ufaktan restore edebileceğim bildiğiniz bi t stop
bi limit belirlemedim kendime acil masrafı olmayan en uygun fiyatlısına yönlendirin hocam mümkünse :D öğrenciyim
herkeslere merhabalar forumda böyle bir konu oldugunu yeni gördüm benim aracıda görün istedim :)
http://img696.imageshack.us/img696/5298/grnt023d.jpg
http://img269.imageshack.us/img269/9427/grnt018tv.jpg
3. resmin boyutu ?
italyan panjur aramayıp normal siyah panjur istersen bi abimizde var italyan farlarla beraber 200 lira istiyo 0537 549 05 80 telefonum istediğin bi parça olursa bi telefon açman yeter bulmaya çalışırız eğer italyan panjur arıyosan 400 450 liralar çok normal yani
Arkadaşlar 2000 model enjeksiyonlu şahin i.e ye sahibim.1-2 Aya kadar adana işi 4'Lü manifold + 51 lik ara boru + içerden düğmeli aç-kapa egzoz yaptırmayı düşünüyorum.Arabaya + olarak ne katar - olarak ne katar.Bilgilerinizi almak isterim...
beyler yakıtlarla aranız nasıl? kaç lt lpg ile kaç km yapıyosunuz
kmde 25-30kr yakıldığını tahmin ediyorum
gazın fiyatı baya arttı lt olarak hesaplayarak yazabilirmisiniz bende 2001 doğan ie var yakıtı çıldırtmak üzere
bnde tüp taktıralı 3 ay falan oldu :)
benzindeyken kabaca litre hesaplaması yapmıştım 100 kmde 13litre bulmuştum, yanlışta olabilir.
lpg de aşşağı yukarı aynıdır diye tahmin ediyorum
benzinli yeni teknoloji arabalar bile 7-8lt yakıyosa kuşların 13 yakması normal ama seninki injeksiyonlu oda 11-12ltdir bence tahminen
benim araba kesin sıkıntılı kesin bunun kanısına vardım. tüpün kırma olması birşey fark ettiriyormu birde birşey soracağım tüp tankı kaç yılda bir değişmesi gerek.?
kırma tüp nedir bilmiyorum.
tankın değişme olayınıda hiç duymadım, sonuçta tank döküm bi parça yani mekanik yada elektronik bi durumu yok onun içinde değişmesi için gerekte yok sanırım. senin sıkıntı varsa elektronik yada mekaniklerdededir yakıt konusunda
ahh ahh zamanında 86 şahin le 88 doğan vardı garibim doğan çok çekmişti benden cihaz yapcam diye benzin deposunu falan sökmüştük sadece tüple çalışıyordu hurda fiyatına zor satmıştım :D