aynen abi göğüslük falan ie göğüslüğü yanlış yazılmıştır muhtemelen:icon_tup::icon_tup:
Printable View
şahinlerle doğanları karıştırmayalım arkadaşlar. :))) göğüs sonradan takma bariz belli motor içinin çekildiği fotoğrafa bakıp üst kapağın eski tip olduğunu görebilirsiniz:)
yeni gögüsler 98 modellerden sonra başladı doğanlarda daha saonra 99 ve 2000 model kartallarda yapılmaya başlandı ancak şahinlere hiç bi zaman yeni gögüslerden üretimde takılmadı
sorunlarımız gıderıldı bır sıkıntım yok ama ben satıcam...
model 88 gogus ve ıc kısım komple dogan a cevrılı o yuzden sasırmıs olabılırsınız...
arac sahın 88 model
kafamdaki ideal kombinasyonlu şahin bu tip ama fiyatı yüksekti helal olsun satmış :D
Tofaş Şahin 1.6 ie 2001 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - Pasif İlan - 82893181
13.750 den 9 a iyi bağlamışsın :D
askınsrc kartal çok diri duruyor maaşallah Allah kaza bela vermesin :) :icon_tup:
Teşekkürler,aslan parçasına bakıyorum ya,her hafta sonu ellerimle yıkıyıp garaja çekmenin zevki paha biçilemez :) kar yağarken çıkarıp yıkadıgımı ardından garaja çekip izledigimi hatırlıyorum :)
slm bır arkadasım kus serısı almak ıstıyor bu araclar hakkında hıc bılgımız yok 5000 tl butcesı var
bu aracların ıyılerı hangı modellerı slx olanlarmı bazı ılanlarda tempra motorlu slx yazmıslar bunlar dıgerlerınden ne farkı var tavsıyelerınız nelerdır
tofaş serileri fabrika çıkışlı üçe ayrılır. İlk çıkanlar düz karbiratörlü motordur. Örnek olarak doğan L ve eski şahinler. Daha sonra üstten egzantrikli motorlar yani piyasa diliyle tempra motorlular çıktı diğer motordan farkı sistem karbiratörlü olmasına rağmen üstten egzantrikli olarak üretildi. Fabrika çıkışlı 200 km/h ibrelidir bu araçlar. Benzinde Rahat bi şekilde 180-200 görebilirsin. Genelde bu modeller Şahin S, Doğan S ve Kartal S tir. Sanayide p.ç motorlu diye ün salmıştır S serileri. İlk olarak 95 model Şahin, Doğan ve Kartal da kullanılmıştır bu motorlar. Daha performanslıdır. En son ise ( 1999 - 2002 ) enjeksiyonlu ( yarım enjeksiyonlu ) beyinliler üretildi bunlarda gelende model ibaresinin yanında i.e olarak belirtirler.
Modellere gelecek olursak ilk çıkan tofaş serileri L idir. 93'ten sonra SLX ler çıktı doğanlarda daha sonra 95'ten sonra S ler çıktı tempra motorlu. L en düşük modeldir. S ler üstten egzantriklidir. SLX ler tofaşların en full modelleridir.
Şahin mi Doğan mı Kartal mı dersen Doğanlar Şahinlere göre biraz daha donanımlıdır konfor açısından. Kartalların derli toplularını bulursan ne ala kaçırma derim .
5000 tl bütceyle 90 - 94 arası şahin bulabilirsin .
aşkın al şunun altından yayları beee