pazar günü hariç haftanın altı günü dükkan açık :) beklerim arkadaşlar
Printable View
pazar günü hariç haftanın altı günü dükkan açık :) beklerim arkadaşlar
Beyler bu ses neyin nesi ?Aracda blow var mı yokmu ?Bilmiyorum öyle gezinirken buldum merak ettim.Blow bu sesi çıkarmayı nasıl başarabilir ?Çıkarırsa eğer subarular yıllardır boşa harcanmış.Çünkü olayın özü burda :DNasıl bi iğrencliktir buu.Elektronik içerden düğmeli dandikler bile daha güzel çufluyor. Karbüratörlemi alakalı bi durum ? Enjeks. sistemlerde ses gayet hoş normal cünkü..
http://www.youtube.com/watch?v=2u5Ym...eature=related
Bu arabada turbo var.
Bu ses için neleri verecek insanları tanıyorum supranın blow off sesine benzediği için :D
Kardeşim aracta turbo oldugu belli zaten.Yalnız bu blow sesi olmaması lazım onu sordum bende eğer bu cıkan ses blow ise...
Videos for 06 TU 987 VS GOLF.mp4 - YouTube
buda turbolu yalnız enj. sisteme uygulanmıs aradaki fark ne ?Bu böyle çata pata yaparken o neden kurbağa ciyaklaması gibi :D
aradaki farkı kendin söylemişsin işte biri karbüratörlü turbolu.. biri enjeksiyonlu turbolu enjeksiyonlarda wg boşaltırken o çata pata sesi duyarsın araç kesiciye girdiği zaman. karbrtrde öyle bişi yok videodaki beyaz araçta blow off yok o ses direk turbodan geliyo sanırım yanlışım varsa düzeltin..
dump valve sesine benziyor.
http://www.youtube.com/watch?v=3N59Q...eature=related
blow-off tan gelen seste fark olması çok normal sonuçta bakıcak olursanız dizel araçlardaki turbo sistemine takılı blow-off lardan da farklı tonda sesler geliyor ( örneğin ford ranger da ) ayrıca yanlış bilmiyorsam egzozdan gelen çata pata alev atma sesi turboyla değil dereceli egzantrikle alakalı
surge sesı bu dırek turbodan qelıyo bovdan değl
aynen turbonun kendı tahlıyesı buda benım aracın blow iptalken
VIDEO0001 - YouTube
bırıde ığrenc demıs allahmmmm :) kurban ol o sese. mıllet o sesı ole yakalamak ıcın amuda kalkıyo. çok net ses.
bas çeklerde çok quzel bı ses cıkar. adamı mest eder. ama cokta zararı vardır turboya
S.A. Tofaşçı arkadaşlar bende bundan sonra bu konunun takipçisiyim ;)