şaşmaz 1.cadde 9.sokak tornacı menderese uğrayın fiyat alın o sizi bilgilendirir
Printable View
Arkadaşlar açık filtre takmaya karar verdim. Haftaya sanayiğe gitcem baskı balatayı değiştiriceğim hazır gitmişken o işide halledeyim diyorum. Tek sorun şu ki hava filtresine gelen borudaki bantı açtığıda arabanın gaz ayarı anında bozuluyor. Bir abimin dediğine göre karbiratörcüler karbiratörün üzerindeki lpg nin mikserini karbiratörün içinde koyuyorlarmış bu sayede ayar bozulmuyormuş ( ne kadar doğru bilmiyorum ? ) Green hava filtresi alacağım eğer olma ihtimali varsa sorup öğrnebileceğimiz tanıdık karbiratörcü varmı acaba ?
karbüratöre takılan mikser daha iyi oluyor daha randımanlı oluyor
acık filtre tofaşta ses falan vermiyor zaten boşa uğraşma bence
lpg beynıde arızalı buyuk ıhtımalle rolantı tutturamadıklarından bantlamışlar normalde bant falan olmaması lazım
Sadece benzinde kullanmıyorsanız bence uygulamayın.Lpg fazla havayı sevmez ;)
arkadaslar 5-6 bin arası sahin dogan arıyoruz satan arkadaslar varsa pm gondermelerı rıca olunur
buda benden olsun :)
Tofaş Tanıtım Filmi - YouTube
şu 124 reklamıda baya iyi :D
cms 40 arıyorum elinde olan varmı ? Şuan elimde Keskin KT-5 var takaslık :)
selamlar 2 gün önce 98 Doğan s aldık fakat ön camları otomatik değil :/ 90 model doğan l aracımın otomatikti bunda yok bende alıştıgımdan camları otomatik yapayım diyorum fakat maliyet hakkında en ufak bilgim yok bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Fiyat hakkında bilgim yok ancak parçalar çok ucuz.
2 tane iç kapı kolu alın ilk sağ-sol olarak. Sonra elektrikçiye gidin başka alınması gereken parçaları sorun onları da temin ettikten sonra elektrikçi montajı yapar zaten zor değil.
Öyle sonradan yapıldığı belli olan abidik gubidik şeyler almayın bence.
bildiğim kadarıyla cam motorunun fiyatı 40 TL, kapı kolları 20 TL olması lazım, otomatik cam kaldırma butonları teklisi 10 TL çiftlisi 15 TL olması lazım
daha ucuza çalışır durumda hurdacılarda bulabilirsin tabi ama cam motorunu çıkma alma bobin yandığı zaman 30 TL ye tamir ediyorlar
beyler elimde 4-1 header var 2-3 piston arası conta yaktı söktük fakat daha sonra araç yine header sökükken yine yaktı kapakçı sanırım iyi taşlıyamamış çelik conta taktık 6 aydır sorunsuz su yağ eksiltmeden biniyorum kmde benim cliodan şehir içi daha az yakıyor acaba header ı tekrar taksam yakarmı diye şüphem var ayrıca araçta 51lik düz boru otto son susturucu var
1987 yılında 131 Doğanlarda çok az sayıda makam aracı olarak klimalı üretilmiş.(1997-1998 yılında Doğan SLX lerde olduğu gibi) Bunlarla ilgili bilgisi olan var mı?
makam aracı olduklarını duymadım ama 131 orjinal klimalılar mevcut çokta güzel soğuk üflüyor bknz.
Tofaş Doğan 1.6 1986 Model 5.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 91648070