User Tag List

Sayfa 51/58 İlkİlk ... 414950515253 ... SonSon
1093 sonuçtan 951 ile 969 arası

Konu: Official TOFAS Thread

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mirafiori Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    koray arabaya gider yapıyor
    Biri yürek yiyo, diğeri ciğerli
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani öyle ahım şahım bir fark olduğu söylenemez.ama hissettirdi bana. 4 vitesli olan şanzuman ile eski tip motor cok uyumlu diyebilirim. bende zamanında sıfır aldığım şahin 1,6 ie bir sıkıntı yaşamadım bir tek ecu ile ilgili sorunum olmuştu. hee birde çok yakıyor. şöyle söyleyeyim 20 tl gaz ile 70 75 km gidiyor yazın bu 80ni buluyor. eski tip motorda 100 rahat yapılır.
    ben eski tip motoru tercih ederdim.
    anladım abi bilgiler için teşekkürler
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

salihymk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

eski aracım 94 model doğan slx
    41 R 6583

yeni aracım 94 model şahin
    41 K 3040

1.24 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrah-ışık Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet videodaki arkadaş dogan motoru vardı galiba ondan bahsediyorsun sanırım abim bu sorun un cevabı malesef evet uydurursun ama motor kulağı +şaftla oynma yapman gerekiyormu bilemiyorum ama eğer sırf eşin için alacaksan bence uno düşün şu ara piysası baya düştü hem görünüş olarak güzel hemde konforlu ee nede olsa bayan arabası olacak bence onlara bi göz at atmosferik alarak bişeyler yapmayı düşünürsen o motorlar daha sağlıklı
    yanlışın var. benim araba standart motorlu. 1.2
    ilkönce şunu söyleyeyim.akıllı adam bu arabalara binmez. hadi maddi durum vs dedik bindi. benim yaptığım şeyleri yapmaz,uğraşmaz.bunları göz önünde bulunduraraktan hala istiyorsan eyvallah.hertürlü konuda yardımcı olurum.
    TURBOSUZ ARABA İSTEMİYORUZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

8 balta krank

tofaşım ıçın 8 balta krank yaptırmak istiyorum ama bulunduğum ilde imal eden birileri yok yardımcı olabilcek varmı ?

Thexerox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hem bi güncel çekeyim hemde sorum içi ayrı koun açıp kirlilik yaratmayayım. Sorum şudur abiler 3 sene boyunca yatan şahin alınırmı. araç yatmadan önce 1-2 kere giresuna gidip gelmiş sahibi geldikden bir süre sonra yatırmış arabayı. aracı aldıkdan sonra 2000 tl gibi bi bütçem var araca detaylı bakmadım baktıkdan sonra kesin bişi netleşecek ama genede bi ön bilgi almak istedim.Kısaca bu araç alınırmı aldıkdan sonra yaptırmam gerekenler. daha önce bi doğanım oldu ama fazla uğraşmadım toplamalık ilk arabam olucak.

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Thexerox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hem bi güncel çekeyim hemde sorum içi ayrı koun açıp kirlilik yaratmayayım. Sorum şudur abiler 3 sene boyunca yatan şahin alınırmı. araç yatmadan önce 1-2 kere giresuna gidip gelmiş sahibi geldikden bir süre sonra yatırmış arabayı. aracı aldıkdan sonra 2000 tl gibi bi bütçem var araca detaylı bakmadım baktıkdan sonra kesin bişi netleşecek ama genede bi ön bilgi almak istedim.Kısaca bu araç alınırmı aldıkdan sonra yaptırmam gerekenler. daha önce bi doğanım oldu ama fazla uğraşmadım toplamalık ilk arabam olucak.
    araç kaç model ?

birde motor karıncalandımı eğer öyle bir durum var ise benzin deposu temizliğinden motor temizliğine o parayı harcayacaksın zaten hortumlar vs kurumuş olabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kısmen yanlış.şöyle özetliyeyim,

yeni kasa doğanlar ilk olarak 88de çıktı şahinden fark ı 5vites olmasıdır ve kozmatiksel farkları vardır.
    90 da doğan l üretildi sis farı farklı koltuk döşemeleri farklı torpido otomatik camlar v.s farklılıklarla üretildi. 92 sonundada sl üretildi lden görsel olarak bir farkı yoktur birebir aynıdır. sadece motor farkı vardır.
    93te slx serisi üretilmiştir farkı ise makyajlanmış olasıdır. 94te seriye s eklenmiştir. slxe göre daha az donanıma sahip bir seridir şahinle slx arası bir modelde denilebilir. 98 sonunda biraz daha detaya girilmiştir. yükseklik ayarlı direksiyon enjeksiyonlu motor farklı jantlar farklı panjur şeklinde slx 1,6 ie nin üretimine başlanmıştır 98 sonundasin üretimi durmuştur. 99da doğan 1,6 ie üretilmiştir slx ienin aksine artık çelik jant standar veya ops. değildir. 2001de benzin deposu kapğı sola alınarak depo aşşağıya alınarak bagajda büyük litre kazancı olmuştur 2002 sonundada üretimi durmuştur. l serisinden sonraki tüm motorlar tempra motorudur. şahinlerde ise 95 başında şahin s serisi ile tempra motoruna geçilmişrir. 99da enjeksiyon eklenmiştir. 97 98 yılında unolarda kullanılan 1,4 motorlar eklenmiş. 99 dan sonra bunlarda enjeksiyonlu olarak üretilmiştir. ayrıca şahin ve kartallar 89 90 yıllarında orjinal dizel olarak çok az üretilmiş fakat beklenen ilgiyi görmemiştir. 89 da normal şahin 12 milyon lira iken dizelin fiyatı 21 milyon tl.
    88 den 2000 e kadar doğan şahin kartal ım oldu ama SL ler nedense hep farklıdır benim gözümde yürüyüşü vs her şeyi

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler yeni tip motorlar 90 küsür hp değildir, 86hp dir araya dip not olsun (sohc motorlar).
    Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2006 dan beri neler geçmiş benden bir tek 2009 da aldığım 98 slx 1.6 ie nin resimleri yok

şu an en alt sağdaki 96 şahin s var 59 SH 892

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DetailEF Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler yeni tip motorlar 90 küsür hp değildir, 86hp dir araya dip not olsun (sohc motorlar).
    aynen 1.6 ie ler öyle ama slx ler 97 beygir diye biliyorum

aydogdu1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar Şahin'im için fren güçlendirmek istiyorum.Bu aralar frenler ile başım dertte.

Yolda giderken birden araç stop ediyor ve fren'i kitliyor.Kimisi fren merkezi kaçırıyorsa yapar diyor , kimisi araçta şase var diyor.

Bu sorun da dahil ben frenlerden memnun değilim.

Benden başka aracı en çok dayım kullanır.Benden çok km yapmıştır.Bende 1 kere bile yapmadı diyor.Senin frenler piyasadaki çoğu şahin'de yok dedi.Babamıda inandıramadım geçen yolda 60'la gidiyoduk.Birden stop ve çıtırdan t stop 131'e dokundurduk.Acaba debriyaj mı kavrayamıyorum.Ya da pedal da mı bir sorun var.

Evet arkadaşlar TOFAŞ'ıma daha iyi fren mesafesi kazandırmak için neler yapabilirim.Kaliper-Disk değişimi gibi.Arkaları disk'e çevirmeyi de düşünüyorum.

Değerli yorumlarınızı esirgemeyin.

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugun 97 taksi çıkması şahinimle takas yaptım daha hıc bır resmıyette ustume geçmedı ama olsun o da olur bana 1500 liraya geldı kendısi 1975 model Murat 124 tür bazı eksıklerı var ama zamanla tamamlanıcak şuan on takımı ve motoru çok iyi benim için ilk başka önemli olanı o zaten bı de en son muayneye 2002 senesın de girmiş ben de toplayana kadar muayneye sokmıcam. zaten ev ıle iş arası 4 km gıdıs 4 km gelış kullanmayı dusunuyorum ustunde 1.2 motor var lpg ıle cok az yakıyor ılerleyen zamanlar da bol bol fotosunu paylaşırım

DoganSuper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaklasın 1000 liraya maal olur sanırım bunun muaynesi borç ve muayene parası sadece

efef - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkeze merhaba bi kaç hafta taunusumu sattım ve 131 t stop buldum kısmetse alıcam lakin bu araç 1300 motor lpgde ve benzınde ne yakar cok merak edıyorum yyakıt onemlı gunluk 160-170 km yol yapıyorum ılgılenen olursa cok tesekkur edıcem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakıtı sağ ayağınıza göre değişir.Km'de 30 krş yakıt tüketir
    Coğrafya kaderdir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim 85-95 arası ortalama 90ı gecmemeye calısıyorum günlük kırıkkale üniversitesine gidip geliyorum gidiş iyide gönüşte elmadağı + arabada 3-4 kişi olunca orası biraz üzüyo:/ bu dediğin benzinde galiba tüpte ne yakar acaba taunusum 76 modeldı 1600 motor 210 220 arası yakıodu kışın biraz daha artmıştı taunusu arayacam galiba :/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efef Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkeze merhaba bi kaç hafta taunusumu sattım ve 131 t stop buldum kısmetse alıcam lakin bu araç 1300 motor lpgde ve benzınde ne yakar cok merak edıyorum yyakıt onemlı gunluk 160-170 km yol yapıyorum ılgılenen olursa cok tesekkur edıcem
    benim arkadaşım yıllardır lpg takmadı bir kaç arkadaşla test yaptılar değerler fazla fark yapmadığı için mis gibi benzinle takılıyor t stopla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim arkadaşım yıllardır lpg takmadı bir kaç arkadaşla test yaptılar değerler fazla fark yapmadığı için mis gibi benzinle takılıyor t stopla
    abi inşallah öyle olur kısmetse cumaya alacam beni üzmezse bende onu üzmem

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)