kamer kardeşim hasta olmuş mustafacım biraz sıkıntılıydı erhann seninde keyfin yoktu kardeşim ama olsun herkez üstüne düşeni yaptı die düşünüyorum![]()
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
allah biliyorda vermıyor..350 bg arabam var demeye gelenler wardıotoparkta egsoz yapması kolay..adamlara roll diyince bakısları degıstı
arabanın anahtarını aramaya basladılar..neyse gusel bı geceydı ama oraya gelıyorsan hakkını verıceksın alısmıs mıllet toplantı yapmaya sıradan bısey sandılar bızım uyguladıgımızıda...
neyse konu uzamasın derim benresimleri bekliyorum sabırsızlıkla beklliyom
![]()
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
mehmetle konustuk deneyelim bi yere kaybolma dedim otobana gelen olmadi pecoyla bahdrn arabasini denerken gordum sadece evet murt tadim yoktu ama hicbir bir sorunda yoktu
biz geldik işte daha ne getirek oyun havası cd si vardı biD
uğurcan nerde fotoları soruyor herkes bana benle alakası yok![]()
ekle kardeşim ekle ne olacak sankiben de merak ediyorum zaten biz çekemedik.koy da izleyelim.
ama ben bazı arkadaşlardan bi kaç söz duydum canım sıkıldı. leon fısmış ya gitmiyormuş falan dediler. olmadı öyle. conta güzel kaçırıyordu ve ciddi basınç kaybı vardı.otobana çıkarken aklımda bile yoktu basmak.buna rağmen bastık. typer ın da nasıl gittiğini unutuyorlar sanırımama zevkliydi. teşekkür ederim kamer. denemeleri burda tekrarlayalım isterim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)