hayırlı olsun reis.muştuya ver bişeyler üste anlaşında gara şayinle takas edin![]()
barnak bassam olurmu ?
su yazan arkadasları bi görelim bakalım yorumları alalım şimdi resimden araba cözenler pert taklalı diyenler hadi buyrun adam almıs bakalım yururmu yurumezmi patlarmı catlar mı?hayırlı ugurlu olsun güle güle bin eskit
Anlamadım gitti, bu forumdaki üyeler, acaba araclarıyla hiç kaza yapmıormu. acaba kaç kişinin şasesi kayık değil. baksaak kafadan kaç araba ckar pertten dönme. adamn arabasının bi içinden geçtik dememişsinizhelal olsn valla buradan korkulur
![]()
Bizim bu ülkede 85 model Renoya '' boya varmı araçta diye'' soran bir zihniyet varsa yapacak bişey yok..
Hayırlı olsun güle güle bin
"pınarbaşı pıtırak
gelin kızlar oturak
iki şise şarabım var
içine püskevit batırak"
muammer abi hayırlı olsun dün cecoyla konustuk bu tayyarı cecoya taklalıymıs dedim ceco dedki ben o arabayla gazladım nasıl gazlamısım yaf dedi güldü adam
birde su takla olayını ortaya atan arkadaslar gerçekten taklalıysa niye şimdi konuşmuyolar ? birçok kişinin kafası karışmıştır simdi burda
-----PUG GARAGE-----
GUL 50 - 98 RED VTR
AC 1869 - 98 RED GTI
TY 0906 - 01 RED VTS
VV 9631 - 00 RED GTI
ZN 4968 - 97 BLUE GTI
Ya artık bu vtı ve typer gtı s2000 vs artık öyle birşey oldu ki artık bu araçların hiç birine binmek istemiyorum afedersiniz bu araçlara b...k atmak karalamak o kadar kolay ki biri sorgular diğeri oradan aa taklalı pert yada kazalı komple boyalı uzun zamandır özellikle vtı takip ediyorum sorgulamalarda yok işte arabaya ön koymuşlar işte o yok bu yok denilen araçlara 3 arkadaş toplanıp 2 araca sırf söylenenleri teyid etmek için gittik gittiğimizde hüsran kaza yok değil tabikide oluyor ama denilenlerle yakından uzaktan alakası olmuyor çoğu zaman diyeceğim şu bu piyasasda bilende konuşuyor bilmeyende şimdi atıyorum konumuz bu typer arkadaşın birtanesi ilk konuda taklalı dedi yorumların devamına bakıyorum herkes taklalımı değilmi diye soruyor sonra neden koruyorsun vs. gibi konular dönüyor tamam bilmiyorum taklalılıdır gerçektende belki ama taklalı olmasa bile artık bu aracın tavanı değişti bu araç taklalı bunca laftan sonra demek istediğim araç almak isteyen arkadaşlar madem niyetin var var git bak baktır zaten bu tarz arabalarda bazı şeyleri kabulleniyorsun ister istemez boyasızını bulmak çok zor kesin komple boyalı gitmeden önce onu biliyorsun mesela kazasına bak baktır motoruna kondisyonuna sonra ne istiyorsan onu yap benim şahsi fikrim kimse yanlış anlayıp üstüne herhangibirşey almasın arkadaşlar sakın lütfen ..
kazasız araba iidir,ben kazalı araba alma .okunu bikere yedim bidaha allah korusun bir yerini düzeltsen diğer yerinden sıçar
mami abi esnaf adam satamaycağı araba yokhayırlı olsun abi
ben arabamı alırken 30 bine gp vardı önceden önden kaza yapmış 18000 liralık hsarı vardı kaskoda ön şasesinde işlem vardı onu almadım gittim 50 bine sağlamını aldım çokta huzurluyum![]()
Team PAŞAOĞLU
Hayırlı olsun abi type-r bu ölüsü para dediğin gibi![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
pert eg crx ler alınıyorda 2002 model type r neden alınmıyor ki çevredekilerin tepkisindenmi çekiniyorsunuz kazalı type r diye zevk işi alın doldurun ne güzel![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)