şasedeki kaymada yazılmamış...
şaşırdım açıkçası konuşmuşluğum var kadirle iyi bi insana benziyo böyle bişey yapcak insan gibi durmuyo ama bu devirde kime güvenceğimizi şaşırdık resmen.. ama bide şöyle bişey var kapora verilince alcak olan arkadaş vazgeçerse kapora zaten yanmazmı ? araç sahibi vazgeçse eyvallah geri vermesi lazım. ama ortada bi yalan olduğu için bişey diyemiycem ayıp etmiş.
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
bu benin eski arabam 4 kere perte çıktı bu araç bendeyken plakasını 34 LVT 53 almıştım sonra bayrambaşa barboros almıştı benden kazalı halde sene 2004 tü herhalde kaporanı almana gerek yok ondan fazlasıyla çıkar zaten arabayı kazasız diye almış bana kadar ulaşmıştı sahibi bende bilgi verince yıkılmıştı hahahahahha
eski RAP26 bu araç. 14500 gibi bir rakama kocaeline satıldı diye biliyorum...
sağ airbagda açıktı darbeden sonra
İlanı açan siteye üyemi.Helal olsun valla..tebrik ediyorum bende.
Ayrıca insanlarda biraz ahlak olmalı.Aracının kusurunu bilmiyorsan sende sonradan öğrendiysen bile.Karşıdaki alıcının almasını bekleyemezsin o dediklerin doğrultusunda vermiş kaporayı.3 kuruş için kendini rezil edermi insan yazık..
Allah Allah..
Kadir böyle bir insan değil esasen :S
Arar sorarım bugün, eğer böyle bir ayıp yaptıysa hesabını sizden önce ben sorarım zaten merak etmeyin.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
höh be kardeşim.
4 kere perte çıkmış araba hala yollarda. dokunsan kağıt gibi olur herhalde... (:
Allah korusun.
Aslında perte çıkmanın da bir sayısı olması lazım, 3 pertten sonra araba hurdaya ayrılsın diye kanun çıksın![]()
Loading...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)